View Single Post
      11-01-2011, 07:46 PM   #9
Ron1n
Speed Demon
Ron1n's Avatar
United_States
82
Rep
3,507
Posts

Drives: '10 335d E90, '09 E93 M3
Join Date: Oct 2009
Location: Redmond

iTrader: (6)

Garage List
2009 E93 M3  [5.00]
2010 335d  [5.00]
Quote:
Originally Posted by torque View Post
So I went back outside and just removed the module and it is now sitting on my living room table. The meter inside reads just past the half way mark (about 60%). As I started the car back up everything was fine except for the SES light but no codes on the dash or iDrive.

I emailed Burger a few questions and there responses were incredibly prompt. So kudos to Burger Tuning. I didn't get a chance to snap a picture as to if everything was installed correctly but I am mechanically inclined and it is basically a plug&play so I think it's just a communication error.

Hoping to get this Boot Camp but it'll take me a minute since I am not a huge computer nerd and just surf the net and basic shit... so bare with me folks.
Yeah, Terry is awesome, and very prompt...always willing to help.

You might want to consider just putting more miles on your car for now (get it past the break-in period) before tossing the JBD back on.
__________________

'09 E93 DCT M3 - Jerez on Ext Blk Nov w/Carbon Leather Trim
Custom Tune, OEM Perf Mod, MS Stg 2 Intake, GTS DCT/Euro MDM - MR Hood Vents/sidemarkers, H8 160, tinted tails, Gloss black kidneys w/metallic M fins, V1
WTB: E93 LCI Tails w/harness - Driver heated mirror - Exhaust tips - Driver Door Panel