View Single Post
      10-05-2012, 12:31 PM   #4
Technic
Lieutenant General
 
Technic's Avatar
 
Drives: 2012 E92 M3, 2014 528i
Join Date: Apr 2005
Location: Ft Lauderdale, Florida

Posts: 10,572
iTrader: (15)

Garage List
2004 M3  [0.00]
Quote:
Originally Posted by taibanl View Post
Guys,

I've mentioned that I have an analog noise in my system. I recently narrowed it down and was wondering if anyone had any ideas.

Noise: "Buzz Sound"
Location: Front Left Tweeter
System: HiFi (recoded from Stereo)
Conditions: Only Occurs when:
Brake is depressed
MS-8 volume is up: Muting MS-8 completely eliminates the noise (thus JL Amps are not the culprit so it's either an INPUT to the MS-8, or generated by MS-8 (note, the MS-8 also produces a processor/digital noise which I can hear but its not as bad.

I thought this problem was new since my JL HD amp install but realized that I'd heard it before when the cruise control applied the brakes (at that time still had the stereo coding and the JL XD600/6). When i correlated it to the brakes today, I had an aha! moment.

Any help? 6spdcoupe? VP Electricity? Technic? ....?
The only way that I can see something like this happening is by the ground connection point being shared between the MS-8 and the tailights.

The "buzz" is the tailights lighting up and the audio picking it up via a weak ground.
__________________
-2012 E92 M3 Jerez Black/Rust Brown, M-DCT: September ED
-2008 E90 M3 Melbourne Red/Bamboo, 6MT: Gone
-2007 MK5 GTI United Grey/Grey, DSG: Gone
-2004 E46 M3 Carbon Black/Cinnamon, 6MT: Gone
-2002 E46 330i Orient Blue/Natural Brown, 5MT: Gone
Technic is offline   United_States
0
Reply With Quote