View Single Post
      10-08-2012, 06:06 PM   #14
gzim335
Captain
gzim335's Avatar
Montenegro
11
Rep
660
Posts

 
Drives: 07 e90n54-08 zx10r-lci328ix
Join Date: Feb 2011
Location: staten island ny

iTrader: (4)

Garage List
2007/1 e90 335i  [1.00]
Quote:
Originally Posted by Zero
Quote:
Originally Posted by gzim335 View Post
im having the exact same issue...
u have to take off the bumper to get to the sensor.
Have you done yours yet? If you haven't can you take a picture of the sensor and where it mounts?

Quote:
Originally Posted by ttribe View Post
My ambient temperature sensor went out on the E60 M5 last year and triggered a limp mode on the engine. Get the sensor replaced and you'll be up and running again.
Hopefully that's it, I literally just got the car back from an oil change at the stealership so I can't think of anything that could have made the SES light go off
just tackled it today with a friend,I took the bumper off n the sensor was on the driver side between bumper and radiator.
my issue was the wire was exposed,I reattached and wrapped it in elec tape and deleted the code after and my temp is reading again
I'll post a pic when I get on my PC
SES light is gone
Attached Images
 
__________________
2007/1 e90 335i jet black

jb4 g5 iso/race flash--rb turbos/rb pcv--bms occ--dci/scoops--cpe dp's corsa race full system--cpe ic--er cp/hks bov--trunk mount meth cm7/cm10--inline lpfp--kw v2/stoptech bbk f&r--m3 bits f&r,m3 fsb,wavetrack lsd--f14s nitto invo--lci conversion

Last edited by gzim335; 10-08-2012 at 07:38 PM.