View Single Post
      10-17-2012, 11:34 PM   #7
Dr. G
Brigadier General
Dr. G's Avatar
80
Rep
4,958
Posts

 
Drives: Black e92 335i
Join Date: Apr 2010
Location: Brampton, Ontario

iTrader: (32)

Garage List
e92 BMW 335i  [4.35]
Quote:
Originally Posted by 335alive View Post
i currently have this issue ongoing as well. the CCID tells me it's the left rear brake light assembly, but all bulbs are working fine, so i'm stumped.
Reverse lights working fine?

Quote:
Originally Posted by kol View Post
I think I have the same thing. i did some research and it looks like something to do with the bulb socket, not the actual bulb....CCID 143 (or 134, I forgot)

Tried calling dimsum.....but no answer.....Gord, please pm/text me if you see this.

I'm not sure if that code refers to the same bulb, but I recall from a while ago that the very bottom bulb (I think) on the e92 drivers side had a loose connection between the bulb and socket. On one of my friends cars we kind of squished it together, but I think he ended up getting the code again after a while and just coded it out.
__________________
JB4 / OSS Angel Eyes / Downpipes / F1-Racewerks FMIC / Custom Meth Kit / BMS DCI / ER Chargepipe / HKS BOV / BMS Meth Elbow / BMW Performance Exhaust / Carbon Fiber Inlay Quad Tips / 19" Miro 111 / Front Aero Lip / M3 Sides / VRS CSL Trunk / Mtech Rear / DD CF Quad Finned Diffuser / LCI Tails / BBK / Smoked Reflectors / F1 Euphoria LED Interior / License LED's / GT 5000k Corners / 5000k HID Fogs / Air Scoops / LED Turn Signals / FK Silverline Coilovers / HPA endlinks / Vibrant Resonators / Osram CBI 5000k D1S