View Single Post
      11-29-2012, 03:05 PM   #1
PaiNFuLSeDaTiVe
Lieutenant
PaiNFuLSeDaTiVe's Avatar
5
Rep
426
Posts

 
Drives: 2008 BMS E90 335i AT
Join Date: Feb 2011
Location: Temple, TX

iTrader: (3)

Garage List
2008 e90 335i  [0.00]
Cobb = Recovery mode :(

anyone here had a problem installing/uninstalling their Cobb AP? I've changed maps, uninstalled, installed this thing at least 20 times due to service/etc and never had a problem. I have gotten to the point of starting the install/uninstall and just walking away for ~30 minutes and coming back to a successful flash due to how long it takes and me never having any problems...

well, i've been getting misfires so I'm pretty sure I need some coils (plugs were done already) and I'm tired of the SES light coming on, so i figured I would go ahead and uninstall my Cobb during lunch today, like i normally do. I come out, and it says it encountered an error, or failed (i forget which) and that it needs to be run in recovery mode. I select recovery mode and it just flickers the cobb background wallpaper back and forth and never loads the recovery mode. I only had 2-2 minutes to wait before i had to go back to work from lunch.. I'm guessing it might just take longer, so i figured I'd hit you guys up and see if you ever had this problem before... well?

Also, i've already searched and i have found a few things to try, but am trying to get others' input in the interim while I am at work stewing over the fact that I currently own a $50k brick until I get off of work.

-Raymond
__________________

2007 JB e90 retired!
2008 BMS e90 stock for now