View Single Post
      01-28-2013, 09:44 PM   #22
kaigoss69
Colonel
 
kaigoss69's Avatar
 
Drives: '08 335i
Join Date: Jul 2008
Location: JAX

Posts: 2,880
iTrader: (5)

Quote:
Originally Posted by ry335 View Post
Okay, I'm screwed. I did a lot more testing tonight. Bad news, unplugged the amp, and the noise is STILL THERE! Ugh. At this point, I am sure it is safe to say it is not an issue with the radio or a noise coming from the speakers. Here is what I found tonight.

- Noise is very noticeable on startup. It is not there when turning over, but the second the engine ignition, the noise starts.
- Sitting in park, and fluctuation the throttle changes the level and pitch (not consistently) of the noise.
- Cruising at 50, and manually controlling gears makes it very easy to reproduce
- It is very easy to hear the noise when shifting into 5th gear from 4th.
- The noise is almost gone when in gears 1-4.

So... I am not sure what to make of this. I swear it sounds electronic, and I think it is voltage related. Which is why pressing the throttle changes the noise.

The good news, my iPhone picked up the noise. Please someone tell me you can hear it!

https://dl.dropbox.com/u/32292291/Memo.m4a
https://dl.dropbox.com/u/32292291/Memo2.m4a
Hey man, I can hear it! Check this out, I ran both files through a spectral analyzer. See that horizontal line at about 9-10khz? It begins a little after half-way in Memo and is there all the way through Memo2. Annoying! I also could not hear it on my Macbook, but heard it on the iPhone!
Attached Images
 
__________________
Mobridge DA2 > JBL MS-8 > JL Audio HD600/4 > (3) Hybrid Audio L3SE & (2) Rainbow Cal25; JL Audio HD900/5 > (2) Morel HCW-10 & (1) IDMax 15
kaigoss69 is offline   United_States
0
Reply With Quote