View Single Post
      05-17-2008, 11:01 AM   #88
Chunga
Captain
Chunga's Avatar
Denmark
26
Rep
903
Posts

Drives: E90 black saphire 2008
Join Date: Nov 2007
Location: Denmark, sealand

iTrader: (0)

Send a message via MSN to Chunga Send a message via Skype™ to Chunga
Jeg ville meget gerne vaske kun i hånden. Desværre har jeg sjældent tid. Men vores Shell har fået en ny lækker bilvask der er meget skånsom og vasker med et eller andet skumgummi i stedet for de stive børster. Har været der 2 gange og endnu ingen vaskeridser. Vaskebørster - de gode gamle - er langt værre. Bedst er en uldhandske og aftørring med vaskeskind efterfulgt af nogen store håndklæder så den her hel tør. Kan også fås specielt men de er dyre.

Pas på med bilvask hvis den er ny. Jeg startede ud med et par omgange vask og lakken blev totalt ridset i en alm. stivbørstet bilvask. lakken er slet ikke hærdet når man får den. Jeg har dog heldigvis kunnet fixe det med lidt hårdt arbejde med lakrens med lidt slibemiddel i.

Start i øvrigt med at give den noget polish og voks med det samme (ikke turtle eller andet discount på den vogn) Det gør den meget stærkere og meget mere holdbar.
Prøv evt. her: http://www.meguiars-retail.dk/
Du kan evt. også se min vogn længere oppe. Den har fået Sonax polish og Meguiars wax. Lakrenset med rens og ler. Alt preller af på den. Jeg vasker den kun sjældent men bruger ind i mellem en Quick Detailer i stedet for vask. Det vedligeholder også voksen.

Til efterhåret kan man så gentage det med noget cleaner wax. Det er ikke så smukt og dybt, men det godt til vinterbrug og hurtig at påføre (ala turtle)
Til foråret kan man så give den den store tur igen. Regn med en hel dag.
Husk at gøre det i skyggen eller garage.
__________________