View Single Post
      11-11-2008, 02:29 PM   #1089
Solhunden
Enlisted Member
Solhunden's Avatar
Denmark
0
Rep
44
Posts

Drives: E90
Join Date: Jun 2008
Location: Denmark

iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by Brynjolfur View Post
Nu var det jo også en Turbo, så er det nemmere at hive lidt ekstra, det er bare at "dreje på skruen" til den springer i luften - og så en halv omgang tilbage, så snurrer det

Hvorfor køre til Bremen eller Hanover hvis man har mulighed for at køre længere? Det er jo netop det der er fedt med BMW, at køre langt.
Nu var indlæget ikke møntet på hvor nemt det er at hive ekstra HK ud af en turbomotor, men mere for at påvise Wetterauers kvalitet. Min kammerat fik først monteret en chip hos TurboChip ApS i Padborg og de lovede ham 195 HK . ( Audt A4, standard 150 HK ) Han fik "rullet" bilen et par dage efter til 165 Hk og ca.50 Nm ekstra. Det var han naturligvis ikke tilfreds med og resultatet blev da også at de måtte opgive at finde de lovede HK frem til ham, de blev meget sure på hinanden og han fik monteret den orginale chip igen.
Valget faldt derefter på en Wetterauer chip. De lovede 190 HK/290 Nm, bilen blev rullet og resultatet blev en afvigelse på -1 Hk. Det var til at leve med.
Jeg har i flere tyske bilblade læst rosende test af Wetterauers produkter, så det ville undre mig meget hvis de pludselig lover mere end hvad de kan holde. Men igen: 265 Nm på en 2,0 sugemotor, -det lyder af meget...
Jeg gad vide hvad de gør ved den ?
__________________

Med venlig hilsen

SOLHUNDEN