View Single Post
      01-07-2009, 09:54 AM   #1372
Brynjolfur
Lieutenant
Denmark
5
Rep
572
Posts

Drives: E90
Join Date: Jan 2008
Location: Denmark

iTrader: (0)

Apropos udenlandske nummerplader:
Quote:
Razzia mod nummerplade-snyd gav pote
Fire biler blev beslaglagt på stedet, da politi og Skat i morgentimerne slog til mod nummerplade-snyd i København.

De synlige beviser er parkeret på Østerbro i København, og i dag blev rækkerne med beslagte biler tilføjet fire nye.

Ved en razzia i morgentimerne på Jagtvej i København slog politi og ansatte fra Skat i København til mod biler med udenlandske nummerplader.

Fire biler blev beslaglagt på stedet. Deres ejere kan se frem til en bøde, der snildt kan løbe op i flere hundrede tusinde kroner svarende til den registreringsafgift, som de har snydt staten for, fordi de bor og arbejder i Danmark.

Flere fik bøder
Seks andre bilister blev præsenteret for mindre bøder, mens 39 bilister må finde sig i at blive kigget grundigt efter i kortene de kommende dage. Det oplyser specialkonsulent Palle Møller-Nielsen fra Skat i København.

»Mange bilister kører med svenske, tyske eller polske nummerplader. Aktionen viser, at en del af dem snyder med registreringsafgiften«, siger Palle Møller-Nielsen.

Indsats mod snyd optrappet
Myndighederne optrappede sidste år indsatsen mod nummerplade-snyd. I forvejen har Skat i København beslaglagt 40 biler med udenlandske nummerplader, som står parkeret på Østerbro i København.

Indsatsen mod snyderiet har også stor politisk bevågenhed.

»Snyderiet med de udenlansk indregistrerede biler er et stort problem. Vi vil ikke acceptere, at man snyder samfundet. Derfor skal snyderne vide, at der er en konsekvens. De risikerer at blive stoppet og få taget bilen fra sig, så de må gå eller tage bussen på arbejde«, siger Kristian Jensen til TV 2 News.

Kilde: Pol.dk