View Single Post
      03-29-2009, 10:30 PM   #2
juicedcubed
Phantom at large
juicedcubed's Avatar
United_States
20
Rep
1,997
Posts

 
Drives: 2013 e92 m3
Join Date: Dec 2008
Location: Agoura Hills, CA

iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by jbm3 View Post
Guys,

This is exactly the error message displayed in the idrive display. Also, there is a yellow motor symbol that is half full (thus explaining the half power), and of course the "service engine soon" yellow light.

So this is what popped up yesterday out of nowhere on my 08 335 cab. I have searched here & the owners manual too, but no luck and wondering if anyone else has experienced this???

The car actually drives ok but with no power, so just running smoothly in reg auto mode and it shifts fine & stays in 2500 - 3000 rpm range. If I try to floor it just to see it turbo spools or anything else, it sputters and goes no faster or revs no higher.

then went to turn the car on this morning to see what's new, and first it wouldn't strat without the starter turning for 10 seconds before turning over & then stalled out. The 2nd attempt was les difficult with the engine trying to find a spot to hold & finally did and ran, but sure enough all the lights & warnings came back on. I have not driven it as I fear it could be fuel pump or injection system or worse. Obviously will need to take it in for service, but has anyone seen this or expeirenced this? hoping its a faulty sensor and nothing serious ....

If anyone has any feed back i would appreciate it. many thanks
Jimmy

take off your tune and go to a dealer.
__________________
2008 335i Black Sapphire| Black Interior| Navi| Silver Aluminum Trim |Tint l BMS intake l JB3 l Riss Racing downpipes | Miro Staggered Hyper Silver 19 inch CSL Reps |Nitto 555's ***RIP 2011 335i Jet Black| Red Interior| Bone Stock ***RIP 2013 M3 Space Gray|Carbon Tint| Matte Black Eurotek CSL Wheels| Nokya White Halos| AFE Stage 2 intake| AFE Power Pulley| Reflector Delete|