View Single Post
      07-04-2009, 01:09 PM   #2276
enzodesign
New Member
enzodesign's Avatar
Romania
0
Rep
10
Posts

Drives: bmw e90
Join Date: Jun 2007
Location: Bucharest

iTrader: (0)

Send a message via Yahoo to enzodesign
Quote:
Originally Posted by babygirl_nwa View Post
Ideea acestui topic a fost de a aduna cat mai multi membri din Romania sau romanii pasionati Bmw din alte tari ,de pe acest forum, ceva mai stylish , pe care poti gasi subiecte interesante ,gen diy-urile.etc ,nu gen bmwclub & 4tuning sau alte forumuri romanesti pline de pusti disperati dupa nfs care nu fac altceva decat sa se certe sau tarani kr habr nu au de masini...Majoritatea de aici am devenit prieteni , ne intalnim , avem diferite activitati ,etc
Alex se referea la faptul k nu vrem sa devenim unul din forumurile mai sus amintite sau sa ne umplem masinile de autocolante ( k nu avem taxi-uri ) si automat sa umplem forumul de taranusii din Romania facand reclama acestui forum..noi suntem mai exclusivisti si cu ceva bun simt ,nu avem nevoie de reclama sau sa ne laudam cu masinile noastre.
Ideile interesante le gasim pe acest forum in alte topic-uri.acest topic era doar o adunare a romanilor de pe e90post si nu suntem vreun club de masini.

Si in primul rand , frumos este sa te prezinti cand postezi prima oara pe un topic/forum nou ,sau sa spui ce masina ai,etc ; nu sa vii sa incerci sa-ti faci reclama , sa ne dai 'idei noi creative' si sa iei la misto membrii acestui topic .
De 3 ani de cd exista acest forum iti dai seama k ne-am fi facut stickere sau bannere dc am fi dorit acest lucru...

Exista tot felul de persoane care si-au facut o ocupatie din a detine controlul discutiilor pe acest forum. Cred ca exista dreptul la libera exprimare. Daca erai atat de pasionata de masini vedeam si noi pe blog-ul tau un portofoliu cu realizarile tale nu cu buzele siliconate...dar probabil ca ai stat prea mult in oglinda si nu ai urmarit discutiile anterioare vis-a-vis de banner si intaniri.Pe curand!

Vice