View Single Post
      07-04-2009, 04:11 PM   #2281
enzodesign
New Member
enzodesign's Avatar
Romania
0
Rep
10
Posts

Drives: bmw e90
Join Date: Jun 2007
Location: Bucharest

iTrader: (0)

Send a message via Yahoo to enzodesign
re: raspuns

In primul rand, tu daca ai atatea grade - ca am crezut la un moment dat ca esti mama lui Stefan cel Mare - ar trebui sa stii ca identitatea celor mai tari brand-uri din lumea asta este creata de un graphic-designer. Daca nu ar exista identitatea, nu ar exista BMW. Vis-a vis de parcul tau auto, crezi ca ma intereseaza sa cumpar un automobil?. Cate masini ai vandut anul asta? Mmmmm nu cred ca prea multe ...suntem in criza. Oricum eu mi-am cumparat din Germania ...... recomand Germania.
ti-am citit portofoliul. Impresionant! Impresionant! in legatura cu hoby .... frumos! pacat ca lucrezi in photoshop, ar trebui sa inveti desenezi ... e alta perspectiva! alta mancare de peste ... u now?

asa..... "Dc ai fi citit cele 100+ de pag ai fi vazut k din cand in cand le mai fac programari la service baietilor sau le aflu preturi la diverse accesorii & piese sau poate nu ai vazut paginile de la Xdrive Tour 2008 k sa te convingi ce caut eu p acest forum." da buna asta ... sa inteleg ca esti dealer ..... prea tarziu pt mine, nu mai pot sa ti fiu client ... sau invers tu ai putea sa mi fi client. te deranjeaza cand ai concurenta? ). Observ ca esti nervoasa in scris, iti tremura scrisul, ar trebui sa iei niste cursuri de terapie prin arta.cursurile astea ti-ar fi bune si pentru paranoia ta: "la mana,nu vreau sa fac aluzii aiurea..dar am o oarecare banuiala cum ai ajuns tu aici si pe cine sustii tu k stii , asa k presupun k ori ma cunosti ori ai fost doar pus sa ma jignesti..."
si pe final .... ia un extraveral .. e din plante .... green power .... chill.

take care,

Vice iubitul Simonei