View Single Post
      07-04-2009, 10:36 PM   #2287
edy74
Captain
edy74's Avatar
Romania
62
Rep
756
Posts

Drives: CUSTO///M E90
Join Date: Feb 2006
Location: Bucharest

iTrader: (2)

Garage List
2006 318i  [4.50]
Exclamation

E RANDUL MEU....

cred ca am tot dreptul sa fiu putin judecator si datorita anilor care ii am in carca si datorita faptului ca EU am deschis acest thread.
fiecare om are dreptul sa se exprime liber, nu iau partea la nimeni si nu ma intereseaza cine pe cine stie si ce are de gand sa posteze(gen reclame sau altele), atata timp cat nu jigneste sau deranjaza prin cele scrise pe cei aflati deja pe acest forum si in special pe cei aflati in acest thread. oricine este binevenit pe acest forum si pe acest thread pe care eu l-am facut sa ma IMPRIETENESC cu romani posesori de BMW si nu numai.

PT cei noi veniti: pe parcursul celor 3 ani de existenta al acestui thread, utilizatorii au reusit sa devina PRIETENI F BUNI si nu CLUB sau FORUMISTI. suntem un grup de oameni f normali si NATURALI, fapt care a dus la o buna intelegere intre noi si mai mult chiar am atras in grupul nostru, oameni care nu sunt posesori de BMW sau care nu au treaba cu forumul/threadul asta.

PT cei vechi: daca cineva nou vine cu o idee pt stickere sau banner pt cei aflati aici, adica E90POST, nu este o crima..., este rezultatul discutiilor noastre de pe pag anterioare... membri E90POST din alte tari au asa ceva... .

asadar, eu sunt de parere sa nu mai jignim si sa ne luam ca atare pana ne cunoastem mai bine, de ce nu, la intilnirile noastre si de aici sa vedem daca ne intelegem, acceptam si continuam ce am inceput prin acest thread si am reusit sa dezvoltam si sa mentinem pana acum... .

*P.S: exista PM unde poti sa trimiti cui vrei, ce vrei, PM in care poti sa-l blochezi pe sender daca nu-ti convine ce-ti scrie...
**P.S: EU unu nu sunt multumit si obligat sa citesc asemenea comentarii pe thread-ul meu, asa ca cine vrea sa comenteze la adresa unui membru sau ceva de genul asta..., il rog sa o faca pe PM sau sa-si deschida thread....@MiniMe: YOU DID IT AGAIN...

__________________