View Single Post
      05-10-2010, 09:38 AM   #46
Pry
Private
2
Rep
84
Posts

Drives: e92 335i
Join Date: Oct 2009
Location: Finland

iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by Beumari View Post
Moro!

Miten tuo homma lopulta sujui ja mitä maksoi? mulla kun on sama ongelma 330iA vm. 2006 kanssa. Niin ja missä teetit? Joka kyläpaja ei varmaan noita osaa asennuksia tehdäkään.
He/she asked who did the installation and how much it ended up to cost.

The work was done by BMW service in Lappeenranta. They had to replace the instrument cluster so it ended up to cost around 1600 €. They said there is variance between the different year models so it may not be possible to retrofit the CC for every 335i.
Another BMW service said it can't be done as it's not listed as an official retrofit for the car.
Everything works fine now and I find the CC very useful.

roughly the same in Finnish:
Moi, asennus onnistui hyvin ja asennus tuli maksamaan muistaakseni n. 1600 euroa. Asennus tehtiin Lappeenrannassa. Ylimääräiset 600 euroa hintaan tuli, kun selvisi, että myös mittaristo täytyy vaihtaa ulkoisesti täysin samanlaiseen mittaristoon. Jarrullinen vakionopeudensäädinhän vaatii mittariston, jossa on pilkku, joka osoittaa mittarissa valitun nopeuden. 335i:ssä on tuo pilkun vaatima kehä jo vakiona, mutta sitä ei pystynyt kytkemään käyttöön vaihtamatta koko mittaristoa.
Toisessa BMW huollossa, josta kysyin, sanottiin, etteivät tee jälkiasennusta, koska jokin tietokoneohjelma ei listaa sitä jälkiasennusmahdollisuudeksi.
Asennus on kuulemma riippuvaista auton vuosimallista ja isompikoneisiin täytyy asentaa tuo kalliimpi jarrullinen säädin, joten en mene takuuseen että kyseinen projekti onnistuu yhtä helposti sinun autoosi.
Toivotaan, että kaikki menee hyvin ja saat vakionopeudensäätimen asennettua.

Last edited by Pry; 05-10-2010 at 09:53 AM.