E90Post
 


N54Tuning.com
 
BMW 3-Series (E90 E92) Forum > E90 / E92 / E93 3-series Technical Forums > ConnectedDrive / I-Drive / Navigation Related Discussion > Navi and Radio dead



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      11-19-2011, 10:56 AM   #1
Dynomyte
Private First Class
2
Rep
157
Posts

 
Drives: BMW 335i E92
Join Date: Jan 2007
Location: Montreal, Canada

iTrader: (0)

Navi and Radio dead

Hey guys,
So basically my car was dead in my driveway because of this issue:

http://www.e90post.com/forums/showth...use+box&page=5

I ordered the parts and replace the wire and fuse box myself. The car starts now but my navi and radio are dead. Any suggestions as what could be the issue? Everything else seems to be functional.

Thank you,
Dynomyte
Appreciate 0
      11-19-2011, 02:50 PM   #2
Dynomyte
Private First Class
2
Rep
157
Posts

 
Drives: BMW 335i E92
Join Date: Jan 2007
Location: Montreal, Canada

iTrader: (0)

I just double checked, everything is functional except for the radio and navi. Even the heating works.

BT Tool, says "no response" for my CID module...
Appreciate 0
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 06:28 AM.




e90post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST