E90Post
 


GTB Performance
 
BMW 3-Series (E90 E92) Forum > BIMMERPOST Universal Forums > Site Related Announcements - Suggestions - Feedback - Questions > m3post.com problems with Firefox version 7.0.1



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      10-13-2011, 04:15 PM   #1
dapopa9
Captain
 
dapopa9's Avatar
 
Drives: 2008 E90 M3
Join Date: Apr 2008
Location: San Diego

Posts: 609
iTrader: (0)

m3post.com problems with Firefox version 7.0.1

I recently started having problems with this forum and Firefox version 7.0.1. Anyone else? I know I can use IE, Chrome, etc.. but Firefox is my browser of choice.

For example on the email alerts for new posts it send me a link like this:

http://www.bimmerpost.com/forums/sho...7&goto=newpost

**This gives me a "Corrupted Content Error - The page you are trying to view cannot be shown because an error in the data transmission was detected."

Secondly I get logged out of the forum randomly after a couple minutes or browsing the posts even if I click the remember me checkbox.

Seems to just be a problem with the new Firefox.
dapopa9 is offline  
0
Reply With Quote
      10-13-2011, 04:16 PM   #2
-=Hot|Ice=-
Been There, Done That.
 
-=Hot|Ice=-'s Avatar
 
Drives: 2013 BMW M3
Join Date: Jan 2008
Location: Maryland

Posts: 4,727
iTrader: (0)

Stop looking at pr0n.


Tis a joke....
-=Hot|Ice=- is offline   United_States
0
Reply With Quote
      10-13-2011, 04:21 PM   #3
THE TECH
Lieutenant General
 
THE TECH's Avatar
 
Drives: BPMsport 2012 E92 M3
Join Date: Jun 2011
Location: Kansas

Posts: 13,030
iTrader: (42)

Garage List
Send a message via AIM to THE TECH Send a message via Skype™ to THE TECH
I've also had issues with Firefox since updating. Anytime I click the link in my email, I get an error.

I don't have any login issues though.
__________________
THE TECH is offline   United_States
0
Reply With Quote
      10-13-2011, 04:31 PM   #4
tom @ eas
BimmerPost Supporting Vendor

 
tom @ eas's Avatar
 
Drives: BMW
Join Date: Nov 2005
Location: Anaheim, CA

Posts: 9,895
iTrader: (13)

Garage List
Happens here also on 7.0.1, the "&goto=newpost" needs to be removed from the tag in order for the thread to appear.

however, this just defaults to the 1st page/post of the thread.
__________________
Tom G. | european auto source (eas)
email: tom@europeanautosource.com web: www.europeanautosource.com tel 866.669.0705 ca: 714.369.8524 x22

GET DAILY UPDATES ON OUR BLOG FACEBOOK YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM
tom @ eas is offline   United_States
0
Reply With Quote
      10-13-2011, 05:37 PM   #5
dapopa9
Captain
 
dapopa9's Avatar
 
Drives: 2008 E90 M3
Join Date: Apr 2008
Location: San Diego

Posts: 609
iTrader: (0)

Yep same problem I'm having.

Quote:
Originally Posted by tom @ eas View Post
Happens here also on 7.0.1, the "&goto=newpost" needs to be removed from the tag in order for the thread to appear.

however, this just defaults to the 1st page/post of the thread.
dapopa9 is offline  
0
Reply With Quote
      10-13-2011, 06:05 PM   #6
llis
octane chick
 
llis's Avatar
 
Drives: Ms
Join Date: Oct 2010
Location: Colorado

Posts: 1,131
iTrader: (1)

Garage List
2003 BMW M5  [0.00]
2002 BMW 530i (fs)  [0.00]
2013 BMW M3  [5.00]
Only problem I've been having is that previewing a comment on a thread with YouTube ends up redirecting the browser to the YouTube home page. The only fix has been to not preview, just Post Quick Reply.
__________________

2013 E92 ///M3 ZCP 6MT Speed Yellow 2003 E39 ///M5
llis is offline   United_States
0
Reply With Quote
      10-13-2011, 06:51 PM   #7
redline9001
Captain
 
redline9001's Avatar
 
Drives: E92 M3, MDX, Titan
Join Date: Apr 2011
Location: Calgary, Canada

Posts: 628
iTrader: (0)

Is this on PC or MAC? I have no issues on my MAC and I use firefox
__________________
2011 E92 M3 | JEREZ BLACK | EXTENDED BAMBOO NOVILLO | EXECUTIVE PKG | M-DRIVE | EDC | M-DCT
MODS | KW S/O | HRE P40SC | Akra Evo |ESS Akra Tune | BMC drop in | StopTech Trophies | TMS Pulley | LUX V3
redline9001 is offline   Canada
0
Reply With Quote
      10-13-2011, 11:32 PM   #8
dapopa9
Captain
 
dapopa9's Avatar
 
Drives: 2008 E90 M3
Join Date: Apr 2008
Location: San Diego

Posts: 609
iTrader: (0)

PC for me Win 7
dapopa9 is offline  
0
Reply With Quote
      10-14-2011, 09:14 AM   #9
THE TECH
Lieutenant General
 
THE TECH's Avatar
 
Drives: BPMsport 2012 E92 M3
Join Date: Jun 2011
Location: Kansas

Posts: 13,030
iTrader: (42)

Garage List
Send a message via AIM to THE TECH Send a message via Skype™ to THE TECH
Quote:
Originally Posted by dapopa9 View Post
PC for me Win 7
Same
__________________
THE TECH is offline   United_States
0
Reply With Quote
      10-14-2011, 11:06 AM   #10
Dodge2Dub
Captain
 
Drives: E90 M3; Ducati
Join Date: Dec 2007
Location: San Diego, CA

Posts: 910
iTrader: (6)

Quote:
Originally Posted by tom @ eas View Post
Happens here also on 7.0.1, the "&goto=newpost" needs to be removed from the tag in order for the thread to appear.

however, this just defaults to the 1st page/post of the thread.
Thanks Tom!
__________________
E90 M3: Some cool stuff...more to come
Ducati 1199 Panigale: Bucket full of mods
Dodge2Dub is offline  
0
Reply With Quote
      12-15-2011, 08:00 PM   #11
tom @ eas
BimmerPost Supporting Vendor

 
tom @ eas's Avatar
 
Drives: BMW
Join Date: Nov 2005
Location: Anaheim, CA

Posts: 9,895
iTrader: (13)

Garage List
Any resolution to this issue? Still present on FF 8.0
__________________
Tom G. | european auto source (eas)
email: tom@europeanautosource.com web: www.europeanautosource.com tel 866.669.0705 ca: 714.369.8524 x22

GET DAILY UPDATES ON OUR BLOG FACEBOOK YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM
tom @ eas is offline   United_States
0
Reply With Quote
      12-15-2011, 08:26 PM   #12
THE TECH
Lieutenant General
 
THE TECH's Avatar
 
Drives: BPMsport 2012 E92 M3
Join Date: Jun 2011
Location: Kansas

Posts: 13,030
iTrader: (42)

Garage List
Send a message via AIM to THE TECH Send a message via Skype™ to THE TECH
Nothing new on this end...still doesn't work properly.
__________________
THE TECH is offline   United_States
0
Reply With Quote
      12-15-2011, 09:24 PM   #13
kmarei
Major General
 
kmarei's Avatar
 
Drives: 1988 E30 M3 Evo II
Join Date: Jul 2008
Location: Reston, VA

Posts: 6,479
iTrader: (33)

Garage List
Quote:
Originally Posted by -=Hot|Ice=- View Post
Stop looking at pr0n.


Tis a joke....

Don't you ever let me hear you say that again!
__________________
This user has been banned from the 4 series forum because he doesn't sing its merits like the admins want us all to

kmarei is offline   Egypt
0
Reply With Quote
      12-19-2011, 11:42 PM   #14
tom @ eas
BimmerPost Supporting Vendor

 
tom @ eas's Avatar
 
Drives: BMW
Join Date: Nov 2005
Location: Anaheim, CA

Posts: 9,895
iTrader: (13)

Garage List
Updated to FireFox 9.0 tonight, issue is still present.
__________________
Tom G. | european auto source (eas)
email: tom@europeanautosource.com web: www.europeanautosource.com tel 866.669.0705 ca: 714.369.8524 x22

GET DAILY UPDATES ON OUR BLOG FACEBOOK YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM
tom @ eas is offline   United_States
0
Reply With Quote
      12-20-2011, 12:30 AM   #15
skinrock
Agent Smith
 
skinrock's Avatar
 
Drives: 2013 Fusion AWD
Join Date: Jan 2011
Location: The Matrix

Posts: 2,860
iTrader: (9)

Garage List
2007 335i  [3.45]
I don't think it's necessarily a browser bug, I think the browsers that are throwing the error are doing the right thing. Chrome actually tells you:

Error 350 (net::ERR_RESPONSE_HEADERS_MULTIPLE_LOCATION): Multiple Location headers received. This is disallowed to protect against HTTP response splitting attacks.

If you view the response headers in a browser that loads the page, you can see why it's saying this. When you click that link, the first thing it does is a 302 redirect to m3post.com, since that's the actual domain you want. In order to do the redirect, it sets the Location header. Once it loads that same url on m3post.com, it performs a second 302 redirect. This second redirect is because of the "goto=newpost", it changes the url to the one that takes you directly to the newest post. But it has to set the Location header again to do this. So now the browser thinks the location was changed twice, and some of them don't like it.

Further proof, if you go to m3post.com directly, it can do the redirect properly:

http://www.m3post.com/forums/showthr...7&goto=newpost
skinrock is offline  
0
Reply With Quote
      12-31-2011, 05:49 PM   #16
B-737
Captain
 
B-737's Avatar
 
Drives: Carrera C2 993
Join Date: Sep 2010
Location: Jersey Shore

Posts: 822
iTrader: (6)

Garage List
2011 328 xi  [3.63]
95 Carrera C2 993  [0.00]
exactly, its because firefox does not allow more than one re-direct for security and anti- spam purposes

Its REALLY annoying. and e90 is the only place that seems to have the issue...

either someone needs to come up with a hack, or plug in, to allow multiple redirects or they need to fix e90.
__________________
B-737 is offline   United_States
0
Reply With Quote
      01-01-2012, 04:08 PM   #17
skinrock
Agent Smith
 
skinrock's Avatar
 
Drives: 2013 Fusion AWD
Join Date: Jan 2011
Location: The Matrix

Posts: 2,860
iTrader: (9)

Garage List
2007 335i  [3.45]
I think the best option is to fix the forum. Instead of sending the email with their parent site, bimmerpost.com, it should just be the domain of the actual site it's from. That would fix the problem.
skinrock is offline  
0
Reply With Quote
      01-01-2012, 10:00 PM   #18
B-737
Captain
 
B-737's Avatar
 
Drives: Carrera C2 993
Join Date: Sep 2010
Location: Jersey Shore

Posts: 822
iTrader: (6)

Garage List
2011 328 xi  [3.63]
95 Carrera C2 993  [0.00]
Quote:
Originally Posted by skinrock View Post
I think the best option is to fix the forum. Instead of sending the email with their parent site, bimmerpost.com, it should just be the domain of the actual site it's from. That would fix the problem.
I suppose this is exactly all it would take to address the issue.
are the mods or owners aware? how can we tell them?
__________________
B-737 is offline   United_States
0
Reply With Quote
      01-04-2012, 01:01 PM   #19
sineadw12
Registered
 
Drives: my car is very nice!
Join Date: Jan 2012
Location: coer

Posts: 2
iTrader: (0)

I think the best option is to fix the forum.
sineadw12 is offline  
0
Reply With Quote
      01-05-2012, 04:35 PM   #20
tom @ eas
BimmerPost Supporting Vendor

 
tom @ eas's Avatar
 
Drives: BMW
Join Date: Nov 2005
Location: Anaheim, CA

Posts: 9,895
iTrader: (13)

Garage List
Looks like the forum has been updated - everything working perfect on FF9 on this end.

Thanks Admins!
__________________
Tom G. | european auto source (eas)
email: tom@europeanautosource.com web: www.europeanautosource.com tel 866.669.0705 ca: 714.369.8524 x22

GET DAILY UPDATES ON OUR BLOG FACEBOOK YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM
tom @ eas is offline   United_States
0
Reply With Quote
      01-05-2012, 06:14 PM   #21
B-737
Captain
 
B-737's Avatar
 
Drives: Carrera C2 993
Join Date: Sep 2010
Location: Jersey Shore

Posts: 822
iTrader: (6)

Garage List
2011 328 xi  [3.63]
95 Carrera C2 993  [0.00]
working here now too, right from the emails, fantastic! great job Admin!
__________________
B-737 is offline   United_States
0
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 04:25 AM.




e90post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST