E90Post
 


Horizon LED
 
BMW 3-Series (E90 E92) Forum > E90/E92/E93 Marketplace (For Sale / Trade / Wanted) > Vendor Comments/Review/Feedback Forum > ModMy3.com Experience



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      12-25-2011, 06:54 PM   #1
farb
teh Rider!
Canada
5
Rep
457
Posts

 
Drives: E92 335xi
Join Date: May 2011
Location: Toronto

iTrader: (1)

I just wanted to share my own experience with ModMy3.com Company.
So on Nov.7 I place my order for a LED interior kit + side turn signal bulbs all in white, for my e92. Transaction went smooth, I got the confirmation that my package is on its way. About two weeks later I get my package, looks all good, everything seems to be there.

A week later I found some free time to tackle the installation. I installed the trunk, driver and passenger foot well bulbs and rear console lights. I noticed after installation that one of the rear console small T10 LED does not light up, no matter how I plugged it in, turned it a couple of time, tried other sockets, nothing . I ignored the faulty bulb and continued with the rest.

Next I tackled the rear dome light + map lights. I had ordered the No-Ghetto dome lights so I was really excited to see how they look!

So after a lot of twisting and turning and pushing of the LED panel into the socket, I figured out there must something wrong with the panel because the base wouldn't go into the socket, it was just too big!

That's where I contacted ModMy3 guys for support with this and also I told them about the faulty LED.

David was the guy who responded and he suggested flipping the LEDs because he said the LEDs are bi-polar. I was already aware of that.
I also told him about the LED panel for the rear dome light not fitting the socket. Thatís where he suggested pushing it in really hard, all the way in. The second time I gave it a try, I use all of the force to push the panel straight into the socket. But the panel did not go in at all because the soldiers at the base of the panel made it too big for the socket and it actually broke right at the base.

Long story short, I've been trying to find out a possible to this problem from ModMy3.com and they're been absolutely terrible at responding to my emails. Looks like as soon as I told them that something broke, they all got scared and stopped responding to my emails ?!! All I wanted from them is to discuss what can be done about this problem! Its been a month now that they've stopped responding to my emails even though I send them reminders weekly about this problem.

I just want to warn people who might be considering their products to be extra careful with this as they're all supportive when you're paying but when time comes for support and defective products, they fail terribly
Appreciate 0
      12-25-2011, 06:59 PM   #2
Jcapelo
Private
1
Rep
81
Posts

 
Drives: 03 LMB M5, 07 AW 335i sedan
Join Date: Jan 2010
Location: Tampa, FL

iTrader: (1)

Sorry to hear that...

When I order my kit everything was there. It took me a little while to get all of them working because I was puttin some of them in the wrong sockets and some were backwords. After I figured out where they all went I realized one of the small ones for the rear map lights was no good. I sent a email to them and they sent me a new one out a week or two later. Everything has been working great since.
Appreciate 0
      12-25-2011, 07:03 PM   #3
Infamous
Secret Asian Man
Infamous's Avatar
United_States
20
Rep
1,723
Posts

 
Drives: E90 335i
Join Date: Oct 2010
Location: San Diego

iTrader: (6)

Theyre good people and they have nothing to gain by screwing you. Send them a pm, its a bit easier and faster than email.

Take some pictures too of the parts of the board that arent fitting well and they can help you get this resolved.

Happy holidays

Quote:
Originally Posted by farb View Post
I just wanted to share my own experience with ModMy3.com Company.
So on Nov.7 I place my order for a LED interior kit + side turn signal bulbs all in white, for my e92. Transaction went smooth, I got the confirmation that my package is on its way. About two weeks later I get my package, looks all good, everything seems to be there.

A week later I found some free time to tackle the installation. I installed the trunk, driver and passenger foot well bulbs and rear console lights. I noticed after installation that one of the rear console small T10 LED does not light up, no matter how I plugged it in, turned it a couple of time, tried other sockets, nothing . I ignored the faulty bulb and continued with the rest.

Next I tackled the rear dome light + map lights. I had ordered the No-Ghetto dome lights so I was really excited to see how they look!

So after a lot of twisting and turning and pushing of the LED panel into the socket, I figured out there must something wrong with the panel because the base wouldn't go into the socket, it was just too big!

That's where I contacted ModMy3 guys for support with this and also I told them about the faulty LED.

David was the guy who responded and he suggested flipping the LEDs because he said the LEDs are bi-polar. I was already aware of that.
I also told him about the LED panel for the rear dome light not fitting the socket. Thatís where he suggested pushing it in really hard, all the way in. The second time I gave it a try, I use all of the force to push the panel straight into the socket. But the panel did not go in at all because the soldiers at the base of the panel made it too big for the socket and it actually broke right at the base.

Long story short, I've been trying to find out a possible to this problem from ModMy3.com and they're been absolutely terrible at responding to my emails. Looks like as soon as I told them that something broke, they all got scared and stopped responding to my emails ?!! All I wanted from them is to discuss what can be done about this problem! Its been a month now that they've stopped responding to my emails even though I send them reminders weekly about this problem.

I just want to warn people who might be considering their products to be extra careful with this as they're all supportive when you're paying but when time comes for support and defective products, they fail terribly
Appreciate 0
      12-26-2011, 03:31 PM   #4
farb
teh Rider!
Canada
5
Rep
457
Posts

 
Drives: E92 335xi
Join Date: May 2011
Location: Toronto

iTrader: (1)

I sent them pictures a month ago and still nothing.
They regularly check emails but it looks like my emails just get ignored.

Bad customer service.
Appreciate 0
      12-26-2011, 09:18 PM   #5
hiter202
Captain
United_States
10
Rep
724
Posts

 
Drives: BMW
Join Date: Jul 2011
Location: CT

iTrader: (6)

Hey sorry to hear about this, I personally had nothing wrong with my order and I was one of the first people to have the No Ghetto Tape panel bulbs. I got the 18 LED ones, and i had the same problem that you did, it has nothing to do with the bulb, it has to do with the socket where you're connecting the panel to, the two sets of pins in the socket it self are too close together, i took a screwdriver and spread them apart just a bit in order to have the panel fit perfectly fine. You can try that, hopefully it will work.
Appreciate 0
      12-27-2011, 12:51 AM   #6
mochi
First Lieutenant
4
Rep
379
Posts

 
Drives: non turbo
Join Date: Jun 2009
Location: 626

iTrader: (2)

all positive from my experience. that one LED could have been the one bad one from the batch he received.
Appreciate 0
      12-27-2011, 03:47 PM   #7
Sales@modmy3.com
Major
Sales@modmy3.com's Avatar
40
Rep
1,343
Posts

 
Drives: Stock
Join Date: Jul 2011
Location: Southern California

iTrader: (9)

Hey Farbood,

We're replacing your domelight free of courtesy. As per your own statement you pushed the domelight with a good amount of force and it snapped the connectors. This was not a defect from the factory just pure mis-handling. We're sending you one free of charge as a good faith resolution. Merry Christmas and Happy New Year to all!
Appreciate 0
      12-27-2011, 07:06 PM   #8
mochi
First Lieutenant
4
Rep
379
Posts

 
Drives: non turbo
Join Date: Jun 2009
Location: 626

iTrader: (2)

Quote:
Originally Posted by Sales@modmy3.com View Post
Hey Farbood,

We're replacing your domelight free of courtesy. As per your own statement you pushed the domelight with a good amount of force and it snapped the connectors. This was not a defect from the factory just pure mis-handling. We're sending you one free of charge as a good faith resolution. Merry Christmas and Happy New Year to all!
Appreciate 0
      12-27-2011, 07:13 PM   #9
matrix76
Major
matrix76's Avatar
Canada
21
Rep
1,300
Posts

 
Drives: 2011 E90 328i xDrive Ex/Ps
Join Date: Sep 2009
Location: The West Coast, BC

iTrader: (1)

I had to buzz them on my grinder to taper them a bit then they slipped right in. The blunt end on the dome lights, as shipped, did not want to go in at all.
Attached Images
 
__________________
Brian
Black Sapphire, Black w/Burrwood Trim & Shifter, 162's, Mtec H8 AE's, DS1 HID 6000K


Last edited by matrix76; 12-27-2011 at 11:41 PM.
Appreciate 0
      12-27-2011, 08:26 PM   #10
farb
teh Rider!
Canada
5
Rep
457
Posts

 
Drives: E92 335xi
Join Date: May 2011
Location: Toronto

iTrader: (1)

Quote:
Originally Posted by Sales@modmy3.com View Post
Hey Farbood,

We're replacing your domelight free of courtesy. As per your own statement you pushed the domelight with a good amount of force and it snapped the connectors. This was not a defect from the factory just pure mis-handling. We're sending you one free of charge as a good faith resolution. Merry Christmas and Happy New Year to all!
Thanks. What about the small T10 LED for rear console? One is not working either.
__________________
2008 335xi AW/Black MT
383 awhp/410awtq
Avant Garde M359 l Hankook Ventus V12 l Kw V1 l M3 Front+sides | Mtec Rear | LCI tails l Cobb Stage2+FMIC l AR DP l ER IC l ER CP l Tial BOV | AFE Stage2 DCI
Appreciate 0
      12-27-2011, 08:39 PM   #11
Sales@modmy3.com
Major
Sales@modmy3.com's Avatar
40
Rep
1,343
Posts

 
Drives: Stock
Join Date: Jul 2011
Location: Southern California

iTrader: (9)

Quote:
Originally Posted by farb View Post
Thanks. What about the small T10 LED for rear console? One is not working either.
Are you sure that the metal prongs are connected? and the polarity are correct?
Appreciate 0
      12-27-2011, 11:32 PM   #12
farb
teh Rider!
Canada
5
Rep
457
Posts

 
Drives: E92 335xi
Join Date: May 2011
Location: Toronto

iTrader: (1)

Yes, I tried to fit in the bulb in every possible way, in other sockets of the same type too but nothing. It's only this one T10 bulb that's acting this way. Here is a picture of the LED panel and the T10 bulb.
Attached Images
 
Appreciate 0
      01-02-2012, 01:33 AM   #13
farb
teh Rider!
Canada
5
Rep
457
Posts

 
Drives: E92 335xi
Join Date: May 2011
Location: Toronto

iTrader: (1)

So what's the action plan here? Are you guys sending over both the panel AND the T10 LED?? and when is that going to be? I haven't heard anything back, again.
__________________
2008 335xi AW/Black MT
383 awhp/410awtq
Avant Garde M359 l Hankook Ventus V12 l Kw V1 l M3 Front+sides | Mtec Rear | LCI tails l Cobb Stage2+FMIC l AR DP l ER IC l ER CP l Tial BOV | AFE Stage2 DCI
Appreciate 0
      01-05-2012, 08:26 PM   #14
Sales@modmy3.com
Major
Sales@modmy3.com's Avatar
40
Rep
1,343
Posts

 
Drives: Stock
Join Date: Jul 2011
Location: Southern California

iTrader: (9)

Quote:
Originally Posted by farb View Post
So what's the action plan here? Are you guys sending over both the panel AND the T10 LED?? and when is that going to be? I haven't heard anything back, again.
Yep the panel and T10 shipped to you. Will send your tracking number via PM.
Appreciate 0
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:43 PM.




e90post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST