E90Post
 


MINHS Auto Care Center
 
BMW 3-Series (E90 E92) Forum > E90 / E92 / E93 3-series Technical Forums > AUDIO/VIDEO + BLUETOOTH + Electronics/Alarm/Software > Radio works but no sound?



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      02-27-2012, 08:55 AM   #1
msrothwell
Second Lieutenant
United_States
2
Rep
231
Posts

 
Drives: 2006 325i
Join Date: Apr 2009
Location: Raleigh, NC

iTrader: (0)

Radio works but no sound?

I was driving along on the highway, jammin' out, when the sound in my car cut out. I was listening to pandora on my phone through the aux-input. I tried the radio, and it would select stations, but it didn't make any sound. My door chimes and seatbelt chimes work, so I think the speakers are working.

I pulled the fuses for the radio and they all were intact.

I have a 2006 325i with the "professional" stereo in the car. Does it have a seperate amp, or is it in the head unit? If it's a seperate unit, where is it located?
Appreciate 0
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 06:03 AM.




e90post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST