E90Post
 


European Auto Source
 
BMW 3-Series (E90 E92) Forum > E90 / E92 / E93 3-series Technical Forums > BMW Coding > TPMS - Tire Pressure & Temperature



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      06-07-2012, 05:49 PM   #1
melloww22
Captain
melloww22's Avatar
10
Rep
618
Posts

 
Drives: 2011 335i E90
Join Date: Apr 2011
Location: San Diego

iTrader: (1)

Question TPMS - Tire Pressure & Temperature

Does anyone know if its possible to display tire pressure and temperature in iDrive for TPMS for a 2011 e90
Appreciate 0
      06-08-2012, 08:01 AM   #2
alex2364
Captain
alex2364's Avatar
United_States
12
Rep
710
Posts

 
Drives: F30 335i M Sport
Join Date: May 2005
Location: Northern VA

iTrader: (1)

Garage List
2014 BMW 335i  [0.00]
I'm wondering the same thing. I just saw this on F30 and wondering if the same can be done on ours.

http://www.f30post.com/forums/showthread.php?t=702693
Appreciate 0
      06-08-2012, 04:04 PM   #3
icucCoding
Banned
0
Rep
96
Posts

 
Drives: X5, ALL4S
Join Date: May 2012
Location: Madison, WI

iTrader: (3)

There is no coding option for an E series to display the tire pressure.
Appreciate 0
      06-08-2012, 09:11 PM   #4
Rotorocious
Major
Rotorocious's Avatar
32
Rep
1,461
Posts

 
Drives: 335i
Join Date: May 2010
Location: Florida

iTrader: (3)

Damn, thats sweet you can show temp
Appreciate 0
      06-09-2012, 01:24 AM   #5
giaolong
Second Lieutenant
giaolong's Avatar
2
Rep
271
Posts

 
Drives: E92 335xi, Genesis, IS300
Join Date: Jan 2012
Location: Virginia Beach, VA

iTrader: (2)

Quote:
Originally Posted by Rotorocious View Post
Damn, thats sweet you can show temp
+1
__________________
09 BMW 335xi e92
-KW-M6 Wheels-Toyo-Mtech-RSD-
Appreciate 0
      06-09-2012, 07:42 PM   #6
melloww22
Captain
melloww22's Avatar
10
Rep
618
Posts

 
Drives: 2011 335i E90
Join Date: Apr 2011
Location: San Diego

iTrader: (1)

Quote:
Originally Posted by icucCoding View Post
There is no coding option for an E series to display the tire pressure.
I did find RDC_SAFETY on my CIC.C1A, however it didn't work...
Appreciate 0
      12-12-2013, 08:26 AM   #7
DimitrisM3
e90 my big fat lady!
DimitrisM3's Avatar
Greece
8
Rep
234
Posts

 
Drives: e90
Join Date: Oct 2011
Location: Greece Naoussa

iTrader: (0)

if you have the sensors and the module maybe
it can work
__________________
Appreciate 0
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 07:15 AM.




e90post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST