E90Post
 


TireRack
 
BMW 3-Series (E90 E92) Forum > BIMMERPOST Universal Forums > Site Related Announcements - Suggestions - Feedback - Questions > BIMMERPOST App on iOS (iPhone, iPad)



Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
      03-30-2012, 10:50 AM   #375
asiansensation239
New Member
United_States
3
Rep
19
Posts

 
Drives: N/A
Join Date: Feb 2011
Location: South Jersey, NJ

iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by Mark View Post
Glad you like it! If you find any places where the timezone correction isnt working, please let me know so I can fix it
Are you making an app for Windows Phone 7?
Appreciate 0
      03-30-2012, 12:05 PM   #376
jrdnlc
Captain
jrdnlc's Avatar
United_States
8
Rep
635
Posts

 
Drives: E90 328i
Join Date: Nov 2011
Location: Los Angeles, CA

iTrader: (3)

Quote:
Originally Posted by Mark
Quote:
Originally Posted by rekd View Post
All we missing now so far is being able to attach pictures.

Update: We can't unsubscribe to threads only subscribe?
Swipe on the subscribed thread to unsubscribe
OH! Nice one right there. Thank
you
Appreciate 0
      04-08-2012, 08:36 AM   #377
mbergman
Enlisted Member
0
Rep
36
Posts

 
Drives: 328ix
Join Date: Mar 2012
Location: United States

iTrader: (1)

Search

For future features - please add a forum search feature to the app
Appreciate 0
      04-09-2012, 12:34 PM   #378
jrdnlc
Captain
jrdnlc's Avatar
United_States
8
Rep
635
Posts

 
Drives: E90 328i
Join Date: Nov 2011
Location: Los Angeles, CA

iTrader: (3)

Mark,

On the iPhone/iPad when i click on a picture in a thread thats linked to Flickr it opens up the browser. I have to go back the app to be able to see the image in the built in viewer. Can you fix that? I find it a bit annoying.


I dont need it to open the browser if i can see the image within the app.
Appreciate 0
      04-09-2012, 12:35 PM   #379
jrdnlc
Captain
jrdnlc's Avatar
United_States
8
Rep
635
Posts

 
Drives: E90 328i
Join Date: Nov 2011
Location: Los Angeles, CA

iTrader: (3)

Quote:
Originally Posted by mbergman
For future features - please add a forum search feature to the app
+1
Appreciate 0
      04-09-2012, 10:25 PM   #380
adriang
Captain
adriang's Avatar
Canada
9
Rep
625
Posts

 
Drives: 2011 BMW 335d
Join Date: Feb 2012
Location: Nobleton

iTrader: (0)

Great app
Appreciate 0
      04-11-2012, 02:39 PM   #381
mbergman
Enlisted Member
0
Rep
36
Posts

 
Drives: 328ix
Join Date: Mar 2012
Location: United States

iTrader: (1)

Links in articles don't work. Ex: in the recently posted F31 article, the link to the F30 guide doesn't work. Is this an app issue or sloppy article editing.
When will we see the next release?
Appreciate 0
      06-11-2012, 04:45 AM   #382
bmw325i
Brigadier General
58
Rep
4,495
Posts

 
Drives: 2006 BMW 325i
Join Date: Oct 2010
Location: United States

iTrader: (6)

Want to make a suggestion. I think having a confirmation after hitting the back button when replying would be a good idea. Alot of times I type out a long well thought out post and hit the back button ( I hold my phone with my left index finger right next to it) and have to start all over in fact I did it while typing this
Appreciate 0
      06-25-2012, 07:14 PM   #383
swood02
New Member
United_States
0
Rep
10
Posts

 
Drives: 2015 X35D M Sport
Join Date: Jan 2011
Location: Maryland

iTrader: (0)

Connection error

I get "connection error" now from this app even though other apps on my iPhone connect correctly and quickly.
__________________
2008 535xi: now in lease heaven
Appreciate 0
      07-02-2012, 01:56 PM   #384
ECBMW
Second Lieutenant
ECBMW's Avatar
United Kingdom
9
Rep
219
Posts

 
Drives: Alpine White M Sport
Join Date: Sep 2007
Location: Newcastle

iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by asiansensation239 View Post
Are you making an app for Windows Phone 7?
+1
Appreciate 0
      08-02-2012, 01:37 PM   #385
sn:afu
Enlisted Member
United Kingdom
0
Rep
35
Posts

 
Drives: 335i M Sport Coupe
Join Date: Jul 2012
Location: North West

iTrader: (0)

When I go to settings and try and sign in it constantly tells me invalid username/password. But it's the same details I use to log in to the website so I know I'm not being retarded.

Any suggestions?
__________________
335i M Sport Coupe - coming soon

JDM ネツアイ
Appreciate 0
      08-11-2012, 01:31 AM   #386
jrdnlc
Captain
jrdnlc's Avatar
United_States
8
Rep
635
Posts

 
Drives: E90 328i
Join Date: Nov 2011
Location: Los Angeles, CA

iTrader: (3)

When is the next big update? It's been a while now.
Appreciate 0
      09-07-2012, 04:59 PM   #387
Jon4520
Registered
Jon4520's Avatar
United Kingdom
0
Rep
0
Posts

 
Drives: E90 320Si carbon black
Join Date: Sep 2012
Location: Sussex

iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by swood02 View Post
I get "connection error" now from this app even though other apps on my iPhone connect correctly and quickly.
+1 both on the iPhone and iPad.

What's happening?
Appreciate 0
      09-10-2012, 05:41 AM   #388
Atebit
Private First Class
1
Rep
107
Posts

 
Drives: Yellow 2011 Z4 sdrive30i
Join Date: Dec 2010
Location: NC

iTrader: (0)

Connection Error

I'm still frequently getting tis "Connection Error" message when trying to browse forums. I have a solid wifi & Internet connection (the same thing happens everywhere...home,work, hotspots, etc.).

Once this starts happening it persists through the session, it ends up taking way too much time & I end up abandoning the session without reading anything. This has been a persisten problem for me, any chance it could be addressed soon?
__________________
Appreciate 0
      09-11-2012, 09:33 PM   #389
jetbill
Lieutenant
7
Rep
440
Posts

 
Drives: E90 335 M-Sport
Join Date: Feb 2012
Location: tampa

iTrader: (4)

Quote:
Originally Posted by Atebit View Post
I'm still frequently getting tis "Connection Error" message when trying to browse forums. I have a solid wifi & Internet connection (the same thing happens everywhere...home,work, hotspots, etc.).

Once this starts happening it persists through the session, it ends up taking way too much time & I end up abandoning the session without reading anything. This has been a persisten problem for me, any chance it could be addressed soon?
Same issues here, great app but have been dealing with the connection issues for 4 months.
Appreciate 0
      10-01-2012, 06:20 PM   #390
MDyDinanM
OIF Veteran
MDyDinanM's Avatar
United_States
57
Rep
2,090
Posts

 
Drives: ///M
Join Date: Oct 2009
Location: East Coast

iTrader: (0)

Garage List
2008 BMW M5  [3.44]
I think with bimmerapp, the ability to open a link in a thread into a new window and/or webpage needs to be addressed.

It used to work before, but now it doesn't.
__________________
Retired: '06 BMW E46 ///M3
Current: '08 BMW E60 DINAN ///M5, Interlagos Blue, SMG
DINAN Stage 2 Suspension, Exhaust, Stage III Software, Front strut braces,
Intakes, 13% Underdrive pulley, 3.91 Differential, RPI Scoops.
Appreciate 0
      10-04-2012, 01:05 PM   #391
Greenkirby21
Vrooom :)
Greenkirby21's Avatar
United_States
92
Rep
2,608
Posts

 
Drives: C7 Stringray
Join Date: Jun 2010
Location: Dream Land

iTrader: (1)

Send a message via AIM to Greenkirby21
Support for iPhone 5 plz
__________________
2014 C7 Corvette Stringray - Laguna Blue - NPP Exhaust - Competition Seats
Appreciate 0
      10-04-2012, 06:56 PM   #392
ROB_S2K
Lieutenant Colonel
United_States
34
Rep
1,774
Posts

 
Drives: 2014 Grand Cherokee SRT8
Join Date: Apr 2005
Location: Los Angeles

iTrader: (4)

iPhone 5 support is much needed. My screen looks messed up lol
__________________
2014 Grand Cherokee SRT-8

(2012 | Laguna Seca Blue | Rust Brown | Individual | 6MT) SOLD
Appreciate 0
      10-05-2012, 03:50 PM   #393
Horsey
Lieutenant
Horsey's Avatar
United Kingdom
10
Rep
448
Posts

 
Drives: F25 35d MSport & 135i
Join Date: Feb 2012
Location: London

iTrader: (0)

Since iOS 6 the button in the top right is the wrong size, but much more troublesome is the apps handling of poor internet connections.

The application complains of no connection even when Safari manages to load the site fine.

Worse, is when the app fails to send a post, it pops up a dialog telling you it was unable to send your post and then unceremoniously dumps you back after discarding the message you had written!

Can I suggest, that if you are posting a message and the app is unable to post the message, that it takes you back to the edit page so you can try again Ö

Ö itís hard to compose a message at the best of times, and itís really annoying to lose a message just because the app has decided it couldnít send it.

Also, posting images would be nice Ö
__________________
F25 X3 xDrive 35d M Sport Alpine White, Black Nevada Leather, Speed limit info, TV, Prof. Nav & Speakers, HUD, M Sport steering wheel, Sport gearbox, BMW Apps, Internet, VDC, Comfort with Powered boot, Hi-speed synch, VSS, Top View, Electric tow-bar, Heated steering, Storage, DAB, Heated electric seats, Moonroof, Adaptive High beam assist Xenons, Servotronic, Performance control, etc.
Appreciate 0
      10-07-2012, 05:40 AM   #394
sfax
Brigadier General
sfax's Avatar
United Kingdom
54
Rep
3,853
Posts

 
Drives: BMW X3 2011 F25
Join Date: Nov 2010
Location: Berkshire, UK

iTrader: (0)

As others have said it seems to have an intermittent connection problem now with iOS6 and if you lose a connection after posting, you lose everything you've typed.

Also, it doesn't parse nested quotes correctly. This problem has always been there

All in all though, for a free app, it's very good and you can't complain too much. Good work and many thanks to those who spend their time doing the development
__________________

F25 xDrive20d SE __ professional multimedia package | dynamic package | climate package | 309s | xline | xenons | electric seats | folding mirrors | business speakers
Appreciate 0
      10-22-2012, 10:01 AM   #395
Amio:)
Registered
0
Rep
3
Posts

 
Drives: Bmw 320d M Sport Coupe
Join Date: Oct 2012
Location: Fife

iTrader: (0)

Garage List
It wont let me login!
Appreciate 0
      10-23-2012, 03:07 PM   #396
The_Bear_Yid
BM Noob
The_Bear_Yid's Avatar
England
10
Rep
932
Posts

 
Drives: E92 325i
Join Date: Mar 2011
Location: Kent

iTrader: (1)

IOS6 doesn't agree with the app at all.

I've got the same problems mentioned above, plus posts/replies appear blank randomly through threads.

I'm on this through Safari now.
Appreciate 0
Closed Thread

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 08:17 AM.




e90post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST