E90Post
 


MINHS Auto Care Center
 
BMW 3-Series (E90 E92) Forum > BMW E90/E92/E93 3-series General Forums > Regional Forums > Australia > COBB Accessport issues - help?



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      07-31-2012, 07:49 AM   #1
badkarma85
New Member
 
Drives: 335I
Join Date: Jul 2012
Location: Perth

Posts: 13
iTrader: (1)

COBB Accessport issues - help?

I just got my AP!

However, when I can't seem to connect it to the computer. It says "Accessport not connected" even though the AP turns on. I've tried this on the latest version of the AP Manager on both OSX and Vista.

Also, I've tried connecting it to the car but it says that the car's ROM was unidentified and I should contact technical support. From the "user tools", I was download the car's ECU information into the AP but this seems useless if I can't connect it to a computer!

Please let me know what can be done. Thanks in advance.
badkarma85 is offline  
0
Reply With Quote
      07-31-2012, 07:24 PM   #2
_ink
Captain
 
_ink's Avatar
 
Drives: 335i 09' DCT M-Sport
Join Date: May 2012
Location: Sydney, Australia

Posts: 914
iTrader: (0)

sorry OP, offtopic.. but were you on the 350z forums? Name looks familiar!
_ink is online now   Australia
0
Reply With Quote
      07-31-2012, 07:32 PM   #3
ra2fanatic
Lieutenant General
 
ra2fanatic's Avatar
 
Drives: '08 AW E92 335i
Join Date: Feb 2008
Location: SoCal

Posts: 11,806
iTrader: (29)

Garage List
Send a message via AIM to ra2fanatic
Have you tried using a different USB cable and USB port? Try that. If that doesn't help, try restarting your system with the AP connected, and then open up AP Manager.

I have an AP for my MINI so I hope when you try to update, it doesn't get stuck on an "Updating..." screen, because then you'll have to send it back to AP, which I've had to do twice. Hopefully this won't be an issue for you.
__________________


Camden S...Stg4
ra2fanatic is offline   United_States
0
Reply With Quote
      07-31-2012, 07:36 PM   #4
ra2fanatic
Lieutenant General
 
ra2fanatic's Avatar
 
Drives: '08 AW E92 335i
Join Date: Feb 2008
Location: SoCal

Posts: 11,806
iTrader: (29)

Garage List
Send a message via AIM to ra2fanatic
Use that as a guide as well. Same process

http://blog.perrinperformance.com/ho...ssport-subaru/
__________________


Camden S...Stg4
ra2fanatic is offline   United_States
0
Reply With Quote
      07-31-2012, 11:48 PM   #5
badkarma85
New Member
 
Drives: 335I
Join Date: Jul 2012
Location: Perth

Posts: 13
iTrader: (1)

Quote:
Originally Posted by _ink View Post
sorry OP, offtopic.. but were you on the 350z forums? Name looks familiar!
Yep, that and 350z-tech, which I think you were on previously as well!
badkarma85 is offline  
0
Reply With Quote
      07-31-2012, 11:48 PM   #6
badkarma85
New Member
 
Drives: 335I
Join Date: Jul 2012
Location: Perth

Posts: 13
iTrader: (1)

Quote:
Originally Posted by ra2fanatic View Post
Use that as a guide as well. Same process

http://blog.perrinperformance.com/ho...ssport-subaru/
Thanks for the guide, will give it another shot!
badkarma85 is offline  
0
Reply With Quote
      08-01-2012, 07:14 AM   #7
badkarma85
New Member
 
Drives: 335I
Join Date: Jul 2012
Location: Perth

Posts: 13
iTrader: (1)

Quote:
Originally Posted by ra2fanatic View Post
Use that as a guide as well. Same process

http://blog.perrinperformance.com/ho...ssport-subaru/
Tried a new cable, worked like a charm, thank you!
badkarma85 is offline  
0
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 06:00 PM.




e90post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST