E90Post
 


E92 Lighting
 
BMW 3-Series (E90 E92) Forum > E90 / E92 / E93 3-series Technical Forums > ConnectedDrive / I-Drive / Navigation Related Discussion > No iDrive or turn signals



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      08-19-2012, 11:29 PM   #1
matt1034
Second Lieutenant
United_States
11
Rep
286
Posts

 
Drives: F30 335i, E92 M3, F10 528i
Join Date: Mar 2012
Location: Gaffney, SC

iTrader: (5)

No iDrive or turn signals

Hoping someone has had a similar situation arise that can tell me what fixed the issue. My idrive is dead. No start up, nothing. Same goes for my turn signals. By the way ... Problem is with an 07' 335i sedan.

I have searched and searched and found many cases but none with both issues occurring. Any help is appreciated.
Appreciate 0
      08-20-2012, 10:08 PM   #2
MR. BONEZ
Private First Class
United_States
1
Rep
191
Posts

 
Drives: 2008 E92 335I 6MT
Join Date: Aug 2012
Location: SALINA, KS

iTrader: (0)

Have you checked fuses yet?
Appreciate 0
      08-20-2012, 10:30 PM   #3
MR. BONEZ
Private First Class
United_States
1
Rep
191
Posts

 
Drives: 2008 E92 335I 6MT
Join Date: Aug 2012
Location: SALINA, KS

iTrader: (0)

If not try checking fuse #'s 18, 19, 56, 76 should be i-drive fuses if Im right
Appreciate 0
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 12:40 AM.




e90post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST