E90Post
 


TNT Racewerks
 
BMW 3-Series (E90 E92) Forum > BMW E90/E92/E93 3-series General Forums > Regional Forums > UK > UK Off-Topic Discussions > Connection error



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      10-07-2012, 04:45 AM   #1
raf555
Banned
 
Drives: BMW 320D
Join Date: Sep 2009
Location: South Yorkshire

Posts: 2,102
iTrader: (47)

When trying to get on forum through I phone I'm regularly getting the "connection error" MSG!

Even though my Internet is working fine as have no problem in connecting to other sites.

Anyone else experiencing through forum app??
raf555 is offline  
0
Reply With Quote
      10-07-2012, 11:45 AM   #2
FRG530
Lieutenant
 
FRG530's Avatar
 
Drives: F10 530d
Join Date: May 2012
Location: east midlands

Posts: 538
iTrader: (1)

Get the same thing all the time. Have to close the app down (double click home button thing) and try again. Really gets on my wire!
__________________
FRG530 is offline   United Kingdom
0
Reply With Quote
      10-07-2012, 11:51 AM   #3
CanadianDriver
Lieutenant
 
Drives: 2008 328xi
Join Date: Jun 2008
Location: Canada

Posts: 466
iTrader: (0)

Same problem here. It could be an app defect. Let's rate them 1 star
CanadianDriver is offline  
0
Reply With Quote
      10-07-2012, 03:12 PM   #4
BMW-Power
Lieutenant
 
BMW-Power's Avatar
 
Drives: F30 330d
Join Date: Feb 2009
Location: Lincolnshire

Posts: 445
iTrader: (0)

Garage List
2013 BMW 330d  [0.00]
Im having the same problems on both iPhone and iPad
__________________
F30 330d M-Sport
BMW-Power is offline   United Kingdom
0
Reply With Quote
      10-07-2012, 03:23 PM   #5
NJ 1161
Major
 
NJ 1161's Avatar
 
Drives: 335D M3
Join Date: Nov 2011
Location: UK

Posts: 1,057
iTrader: (0)

Yup, me too.theres another thread saying bandwidth issue and is being sorted, but still super annoying!
__________________
NJ 1161 is offline  
0
Reply With Quote
      10-10-2012, 02:21 PM   #6
raf555
Banned
 
Drives: BMW 320D
Join Date: Sep 2009
Location: South Yorkshire

Posts: 2,102
iTrader: (47)

i thought it was just me.... yes agree about doin ya nut in!!
raf555 is offline  
0
Reply With Quote
      10-10-2012, 03:43 PM   #7
Dave_3
Colonel
 
Dave_3's Avatar
 
Drives: F32 430D sDrive Msport
Join Date: Oct 2006
Location: CH / SCO

Posts: 2,745
iTrader: (0)

Garage List
Very poor connectivity even when using a PC. Lots of timeouts and database connection errors.

To the point, I sometimes don't even bother visiting.

D.
__________________
Escort Mk1 RS2000 (2.1 2x44IDFS, BVH, Kent FR32, 5spd, 180 BHP) : Fully Loaded F32 430D M Sport sDrive : Previously Full-Spec 335D E92 2006 : Capri MK1 full rebuild in progress

Dave_3 is online now   Scotland
0
Reply With Quote
      10-11-2012, 07:51 AM   #8
Billyray911
Colonel
 
Billyray911's Avatar
 
Drives: 335d Msport,touring
Join Date: Dec 2009
Location: Mind your own business...no,really.

Posts: 2,649
iTrader: (6)

Quote:
Originally Posted by raf555 View Post
i thought it was just me.... yes agree about doin ya nut in!!
+1.And the 'your message was not sent' message on the app
Billyray911 is offline   United Kingdom
0
Reply With Quote
      10-18-2012, 09:02 AM   #9
raf555
Banned
 
Drives: BMW 320D
Join Date: Sep 2009
Location: South Yorkshire

Posts: 2,102
iTrader: (47)

Now I can't see half the posts?!?

What's going on?
raf555 is offline  
0
Reply With Quote
      10-18-2012, 05:12 PM   #10
1 AKY
First Lieutenant
 
1 AKY's Avatar
 
Drives: E90 330D MSport Auto
Join Date: Jul 2007
Location: UK

Posts: 365
iTrader: (1)

Same here. Been like this for the past few days. Any response from the forum moderators? Viv, Tony?
1 AKY is offline   United Kingdom
0
Reply With Quote
      10-20-2012, 07:14 AM   #11
Billyray911
Colonel
 
Billyray911's Avatar
 
Drives: 335d Msport,touring
Join Date: Dec 2009
Location: Mind your own business...no,really.

Posts: 2,649
iTrader: (6)

Same as well-most of the posts are missing from threads.
I'm using an IP4,running iOS 6.What about everyone else?
Billyray911 is offline   United Kingdom
0
Reply With Quote
      10-20-2012, 07:36 AM   #12
chris330D
Major
 
Drives: A45 AMG
Join Date: Aug 2009
Location: Sussex, UK

Posts: 1,123
iTrader: (0)

Garage List
Quote:
Originally Posted by Billyray911 View Post
Same as well-most of the posts are missing from threads.
I'm using an IP4,running iOS 6.What about everyone else?
Same combo and prblem here, lots of blank posts
chris330D is offline   United Kingdom
0
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:48 PM.




e90post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST