E90Post
 


GetBMWParts
 
BMW 3-Series (E90 E92) Forum > E90 / E92 / E93 3-series Technical Forums > Cosmetic and Lighting Modifications (exterior/interior) > Blacklines FAQ



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      01-20-2013, 07:51 PM   #287
BigNate
Lieutenant Colonel
 
Drives: E90 335i
Join Date: Aug 2012
Location: Canada

Posts: 1,505
iTrader: (3)

Garage List
2008 BMW 335i  [5.00]
hey guys, having some problems since i switched over to blacklines, i keep getting bulb out error cc-id 133- right rear light failure, i tried switching the housing back to my old one that didnt work, i also tried new bulbs that didnt work either, i am all out of ideas, do i need a new housing? any help is greatly appreciated, basically the lower portion of lights wont light up. please help!!
BigNate is offline   Canada
0
Reply With Quote
      01-21-2013, 02:56 AM   #288
tigermack
OPN DIFF
 
tigermack's Avatar
 
Drives: 06' 330i MT TiAg
Join Date: Oct 2012
Location: Pacific Ocean

Posts: 1,183
iTrader: (11)

Garage List
Send a message via AIM to tigermack
__________________
M-tech front\Hartge CF lip\blacklines\M3 wheel\BMW P.E.\BMS powerbox\ST coils\BBS GT4

e36 - racecar - SCCA STX #188

Autocross vids https://www.youtube.com/user/tigermack
tigermack is offline   Hong Kong
0
Reply With Quote
      01-22-2013, 08:28 AM   #289
BigNate
Lieutenant Colonel
 
Drives: E90 335i
Join Date: Aug 2012
Location: Canada

Posts: 1,505
iTrader: (3)

Garage List
2008 BMW 335i  [5.00]
i ended up changing out all the bulbs and it solved my issue
BigNate is offline   Canada
0
Reply With Quote
      01-22-2013, 07:45 PM   #290
chrono204
New Member
 
Drives: 2008 328I
Join Date: Nov 2012
Location: Canada

Posts: 5
iTrader: (0)

I purchased a set of the blacklines LED and the install is easy and everything seem to be going well up to when i start the car. I got my fiance to drive the car so that i can see what they looked like and that is when i discovered my issue. When the brakes are pressed they light up then they start to flicker/pulse. It is not just one side or a specific set of LED, its a random pattern. It looks as if there is not enough power going into the LED's. I had suggestions of adding an equalizer but i am not savvy on this kind of stuff so i dont know where to start if that is what i need. I have attached a few clips of what happens and if anyone had the same issue or can guide me on what i can do to resolve this issue, it would be much appreciated.

[u2b]http://youtu.be/oCrrjdnrprs[/u2b]

[u2b]http://youtu.be/UE589B-Py6w[/u2b]



chrono204 is offline  
0
Reply With Quote
      06-02-2013, 02:39 AM   #291
500e
Private
 
Drives: Nice
Join Date: Apr 2010
Location: MA

Posts: 62
iTrader: (1)

I recently installed a set of DEPO blacklines on my car which i got from the previous owner. The bulb housing was the same, only the lenses are different. When I installed them one of the passenger side bulbs went out which was odd because it was just working before I switched the lenses, so i bought a new one and it worked BUT I am still getting the bulb out warning. Can someone let me know why this is happening and the solution.

Also I want to change the turn signal bulbs to stealth bulbs, i am wondering what size bulb goes there?
500e is offline   United_States
0
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 12:49 AM.




e90post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST