E90Post
 


E92 Lighting
 
BMW 3-Series (E90 E92) Forum > BMW E90/E92/E93 3-series General Forums > General E90 Sedan / E91 Wagon / E92 Coupe / E93 Cabrio > Sounded like I had a flat today but I didnt



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      01-31-2013, 02:04 AM   #1
Lifted07Duramax
Major
 
Drives: 2008 BMW red 335i coupe
Join Date: Jan 2013
Location: springfield, mo

Posts: 1,360
iTrader: (1)

Sounded like I had a flat today but I didnt

So this is the 2nd time in a row its happened.

I leave and I hear this rotational sound that almost sounds like a flat tire like sound and I can kind of feel it with my left foot throught he flooring.
I pulled over and its defintely not a flat and the car doesnt pull to one side at all.
After driving a few miles the sound went away.

Anyone have any idea what this could be?
Lifted07Duramax is offline  
0
Reply With Quote
      01-31-2013, 09:25 AM   #2
e92oholic
Banned
 
Drives: 2013 MINI JCW GP
Join Date: Feb 2012
Location: Buffalo NY

Posts: 854
iTrader: (6)

Where does your car sit at night? Was it sitting for a couple days before this happened?

Could be a flat spot on the tire that goes away after it warms up.

More info:

http://www.tirerack.com/tires/tirete....jsp?techid=42
e92oholic is offline   United_States
0
Reply With Quote
      01-31-2013, 01:41 PM   #3
anerbe
Major
 
Drives: 2013 S4
Join Date: Dec 2006
Location: BH, MI

Posts: 1,246
iTrader: (1)

Flatspot, something stuck in the tread....
anerbe is offline  
0
Reply With Quote
      01-31-2013, 05:51 PM   #4
Lifted07Duramax
Major
 
Drives: 2008 BMW red 335i coupe
Join Date: Jan 2013
Location: springfield, mo

Posts: 1,360
iTrader: (1)

Didn't happen today
Lifted07Duramax is offline  
0
Reply With Quote
      01-31-2013, 08:00 PM   #5
avocet
Lieutenant
 
Drives: 2007 328i
Join Date: Sep 2010
Location: Vancouver bc

Posts: 517
iTrader: (0)

any snow there? maybe some icing and/or snow buildup in/on your rim??
avocet is offline  
0
Reply With Quote
      02-01-2013, 09:19 AM   #6
The X Men
Lieutenant Colonel
 
Drives: 2012 535xi 2013 X3 35i
Join Date: Mar 2012
Location: MA

Posts: 1,947
iTrader: (0)

Bearing? Suspension problem?
The X Men is offline  
0
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 07:43 PM.




e90post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST