E90Post
 


TNT Racewerks
 
BMW 3-Series (E90 E92) Forum > E90 / E92 / E93 3-series Powertrain and Drivetrain Discussions > N54 Turbo Engine / Drivetrain / Exhaust Modifications - 335i > All COBB Tuning AccessPORT Flash for N54 335i Discussion Here



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      02-15-2013, 08:14 PM   #6953
racerg35335
Private First Class
4

 
Drives: Space gray 335i coupe
Join Date: Feb 2012
Location: Greenwood, SC


Posts: 101
iTrader: (0)

ATR and e85

I posted this in the forum as well but Enema and I thought it would be a good idea to post here as well. Anybody on the ropes about playing with ATR please read on!!

I have to give a shout out and say what a great product COBB makes with its AP and ATR software. I finally bit the bullet and took advantage of the
e85 available in my area. A BIG thanks goes out to Enema for helping me with my custom e30 map based on Stage 1+ agg. I was having timing corrections with stg 1+ agg on 93. Now after adding timing and adjusting the scalars accordingly I have a faster car (according to VD a 30 to 40hp gain) with zero timing corrections. Car runs great and feels smoother than the OTS map!! Not sure if this is due to the map or the e85 but the car seems to love the stuff. We started conservatively and I know there is more power to be had so I will be adding a bit more timing to see what I can squeeze out safely. Needless to say, I am currently one happy camper.
Also notice the CAI temps with the ETS 5in.

Ok, I can't seem to get the log or vd to post via upload (cvs file) or get a screenshot to paste. If anybody could let me know I would appreciate it. Print screen and ctrl V is not working. Sorry, apparently I am a bit computer illiterate. lol
__________________
Space Gray 6mt e92, coral red,Cobb tuned, custom e30 map, bms DCI, ETS FMIC, walbro 455 lpfp.
Appreciate 0
      02-15-2013, 08:29 PM   #6954
Ænema
Captain
10

 
Drives: BMW
Join Date: Aug 2012
Location: Arizona Bay


Posts: 961
iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by racerg35335 View Post
I posted this in the forum as well but Enema and I thought it would be a good idea to post here as well. Anybody on the ropes about playing with ATR please read on!!

I have to give a shout out and say what a great product COBB makes with its AP and ATR software. I finally bit the bullet and took advantage of the
e85 available in my area. A BIG thanks goes out to Enema for helping me with my custom e30 map based on Stage 1+ agg. I was having timing corrections with stg 1+ agg on 93. Now after adding timing and adjusting the scalars accordingly I have a faster car (according to VD a 30 to 40hp gain) with zero timing corrections. Car runs great and feels smoother than the OTS map!! Not sure if this is due to the map or the e85 but the car seems to love the stuff. We started conservatively and I know there is more power to be had so I will be adding a bit more timing to see what I can squeeze out safely. Needless to say, I am currently one happy camper.
Also notice the CAI temps with the ETS 5in.

Ok, I can't seem to get the log or vd to post via upload (cvs file) or get a screenshot to paste. If anybody could let me know I would appreciate it. Print screen and ctrl V is not working. Sorry, apparently I am a bit computer illiterate. lol
You can either open the CSV in excel and save a copy as a text file and attach it or create a .Zip folder and put a copy in there and attach the zip.

You did all the work man, I just helped you get started
__________________
"I'm not surprised you get along well with all the other neighbours. If you put fifty children with Down's syndrome in a room there is going to be a lot of hugging." David Thorne
Appreciate 0
      02-15-2013, 08:52 PM   #6955
racerg35335
Private First Class
4

 
Drives: Space gray 335i coupe
Join Date: Feb 2012
Location: Greenwood, SC


Posts: 101
iTrader: (0)

Believe me, I wouldn't have had the balls to do it without the help. Feel pretty comfortable with it now. ATR must not be to hard as long as you have a little knowledge.... a guy who doesn't even know how to post a log uses it. lol.
Hopefully this works!


Quote:
Originally Posted by Ænema View Post
You can either open the CSV in excel and save a copy as a text file and attach it or create a .Zip folder and put a copy in there and attach the zip.

You did all the work man, I just helped you get started
Attached Files
File Type: zip datalog26.zip (3.6 KB, 28 views)
__________________
Space Gray 6mt e92, coral red,Cobb tuned, custom e30 map, bms DCI, ETS FMIC, walbro 455 lpfp.
Appreciate 0
      02-15-2013, 09:25 PM   #6956
racerg35335
Private First Class
4

 
Drives: Space gray 335i coupe
Join Date: Feb 2012
Location: Greenwood, SC


Posts: 101
iTrader: (0)

I do see a couple funky things going on with req boost/boost and actual load vs. req load. Maybe boost overshoot? Here is an additional log.


Quote:
Originally Posted by Ænema View Post
You can either open the CSV in excel and save a copy as a text file and attach it or create a .Zip folder and put a copy in there and attach the zip.

You did all the work man, I just helped you get started
Attached Files
File Type: zip datalog28.zip (2.7 KB, 20 views)
__________________
Space Gray 6mt e92, coral red,Cobb tuned, custom e30 map, bms DCI, ETS FMIC, walbro 455 lpfp.
Appreciate 0
      02-15-2013, 11:35 PM   #6957
Ænema
Captain
10

 
Drives: BMW
Join Date: Aug 2012
Location: Arizona Bay


Posts: 961
iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by racerg35335 View Post
I do see a couple funky things going on with req boost/boost and actual load vs. req load. Maybe boost overshoot? Here is an additional log.
Nah man, your logs look SOLID. Since you know both LTFT banks are good you can swap out one bank for STFT(for instance LTFT bank 1 and STFT bank 1.)

If you're using virtual dyno to look at the logs sometimes it will make it look like your overboosting when you're not. VD autoscales each individual channel, so it can make it look like some really goofy things are going on when they're not.

Honestly, i don't even use a grapher to look at datalogs. I prefer looking at logs in spreadsheet form. ATR has a built in datalog viewer that works great for viewing it as a spreadsheet.
__________________
"I'm not surprised you get along well with all the other neighbours. If you put fifty children with Down's syndrome in a room there is going to be a lot of hugging." David Thorne
Appreciate 0
      02-16-2013, 02:51 PM   #6958
racerg35335
Private First Class
4

 
Drives: Space gray 335i coupe
Join Date: Feb 2012
Location: Greenwood, SC


Posts: 101
iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by Ænema View Post
Nah man, your logs look SOLID. Since you know both LTFT banks are good you can swap out one bank for STFT(for instance LTFT bank 1 and STFT bank 1.)

If you're using virtual dyno to look at the logs sometimes it will make it look like your overboosting when you're not. VD autoscales each individual channel, so it can make it look like some really goofy things are going on when they're not.

Honestly, i don't even use a grapher to look at datalogs. I prefer looking at logs in spreadsheet form. ATR has a built in datalog viewer that works great for viewing it as a spreadsheet.
Great! Thats what I wanna hear! I'll have to check them out in a different form. Atr is just too much fun!!!! I'd rather do this anyday over autotune. (No offense to the jb guys I know its a great product) cobb and atr really lets you know and learn the tune and understand exactly what is going on under the hood. You feel a bit of pride in learning and making proper adjustments. Its definitely for the true enthusiast!
__________________
Space Gray 6mt e92, coral red,Cobb tuned, custom e30 map, bms DCI, ETS FMIC, walbro 455 lpfp.
Appreciate 0
      02-16-2013, 11:37 PM   #6959
335iRlz
Major
16

 
Drives: 335i RiP,M3,f10m5 gone, m4
Join Date: Feb 2013
Location: MD


Posts: 1,332
iTrader: (3)

Why would going wot from stop cause like a pause [kinda like if you blew a shift point] almost and then full boost?

Also blinking/flashing DTS light?

DTS light was off before going WOT, and by that I don't mean totally disengaged, just off.


Also throwing P2AAF (quick search said its harmless, but figured I'd add it in just incase its relevant)
Thanks for any help!

Last edited by 335iRlz; 02-16-2013 at 11:42 PM.
Appreciate 0
      02-16-2013, 11:49 PM   #6960
Ænema
Captain
10

 
Drives: BMW
Join Date: Aug 2012
Location: Arizona Bay


Posts: 961
iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by 335i1 View Post
Why would going wot from stop cause like a pause [kinda like if you blew a shift point] almost and then full boost?

Also blinking/flashing DTS light?

DTS light was off before going WOT, and by that I don't mean totally disengaged, just off.


Also throwing P2AAF (quick search said its harmless, but figured I'd add it in just incase its relevant)
Thanks for any help!
You've already figured it out. Simply pushing the DTC button WILL NOT disable traction control. Part of the traction control system's operation is to close the throttle plate when it sees wheel spin. Once it sees the wheels stop spinning it opens the throttle back up.

2AAF is no big deal as long as it just appears by itself.
__________________
"I'm not surprised you get along well with all the other neighbours. If you put fifty children with Down's syndrome in a room there is going to be a lot of hugging." David Thorne
Appreciate 0
      02-16-2013, 11:56 PM   #6961
racerg35335
Private First Class
4

 
Drives: Space gray 335i coupe
Join Date: Feb 2012
Location: Greenwood, SC


Posts: 101
iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by 335i1 View Post
Why would going wot from stop cause like a pause [kinda like if you blew a shift point] almost and then full boost?

Also blinking/flashing DTS light?

DTS light was off before going WOT, and by that I don't mean totally disengaged, just off.


Also throwing P2AAF (quick search said its harmless, but figured I'd add it in just incase its relevant)
Thanks for any help!
Your traction control is kicking in. Hold the button for 3 seconds until it turns off if you are going to launch the car from a stop. Otherwise, dts will close the throttle to limit spinning. That is why it is falling on its face during a launch.
__________________
Space Gray 6mt e92, coral red,Cobb tuned, custom e30 map, bms DCI, ETS FMIC, walbro 455 lpfp.
Appreciate 0
      02-16-2013, 11:59 PM   #6962
335iRlz
Major
16

 
Drives: 335i RiP,M3,f10m5 gone, m4
Join Date: Feb 2013
Location: MD


Posts: 1,332
iTrader: (3)

Quote:
Originally Posted by Ænema View Post
You've already figured it out. Simply pushing the DTC button WILL NOT disable traction control. Part of the traction control system's operation is to close the throttle plate when it sees wheel spin. Once it sees the wheels stop spinning it opens the throttle back up.

2AAF is no big deal as long as it just appears by itself.


Quote:
Originally Posted by racerg35335 View Post
Your traction control is kicking in. Hold the button for 3 seconds until it turns off if you are going to launch the car from a stop. Otherwise, dts will close the throttle to limit spinning. That is why it is falling on its face during a launch.
lol sweet! I really appreciate it guys

I'm just oozing with newb-ness

Even at highway speeds when the traction control is on/limited when you totally turn it off you can almost feel the car get like lighter (or breath better might be a better way of describing it )
Appreciate 0
      02-20-2013, 12:35 AM   #6963
335iRlz
Major
16

 
Drives: 335i RiP,M3,f10m5 gone, m4
Join Date: Feb 2013
Location: MD


Posts: 1,332
iTrader: (3)

If want to do a different map/ with linear do I need to uninstall and then install. The new map or can I just plug it in and overwrite?
Appreciate 0
      02-20-2013, 12:58 AM   #6964
Ænema
Captain
10

 
Drives: BMW
Join Date: Aug 2012
Location: Arizona Bay


Posts: 961
iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by 335i1 View Post
If want to do a different map/ with linear do I need to uninstall and then install. The new map or can I just plug it in and overwrite?
All you need to do is just swap maps, no need to uninstall. It shouldn't take more than a minute or two to swap maps.
__________________
"I'm not surprised you get along well with all the other neighbours. If you put fifty children with Down's syndrome in a room there is going to be a lot of hugging." David Thorne
Appreciate 0
      02-20-2013, 11:17 AM   #6965
Tag
Colonel
United_States
111

 
Tag's Avatar
 
Drives: bimmer
Join Date: Jan 2007
Location: CHICAGO


Posts: 2,626
iTrader: (2)

Exclamation

Hey guys, looking for some insight. I installed Cobb running Stage 1 Sport and have been running it for nearly two months without issue. I really haven't gone WOT or hard on the car at all since I still have my winter tires on and it's too cold for spirited driving anyway. I've checked and the ECU shows no error codes etc. A few days ago I noticed that I didn't hear my Low Pressure Fuel Pump priming the car as it always did when I unlocked it. This has been going on for the past three days. Also, my car takes a tad longer to start unlike before where it was instant. I don't believe this is the HPFP as I've had that issue on my previous car before and this is nothing like that. For whatever reason my LPFP simply isn't priming the fuel system as it's suppose to.

What causes me to think this is something to do with the Cobb tune is when I initially installed the tune the LPFP ran for 10m straight. It really freaked me out but I couldn't stop the update in fear that I would brick the ECU. Now I'm wondering if that initially stressed the LPFP and is now on its last legs. After starting the car today I felt some slight hesitation while idling for about 1m, afterwards it warmed up and drove fine. There also doesn't seem to be any loss in power.

Again, if anyone has any insight into this it would be appreciated. Seriously thinking of ditching Cobb.
Appreciate 0
      02-20-2013, 11:35 AM   #6966
MidwestGolfBum
Knower of all Things Useless
North Korea
19

 
MidwestGolfBum's Avatar
 
Drives: Space Grey E92s
Join Date: Jan 2011
Location: No Coast


Posts: 256
iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by Tag View Post
Hey guys, looking for some insight. I installed Cobb running Stage 1 Sport and have been running it for nearly two months without issue. I really haven't gone WOT or hard on the car at all since I still have my winter tires on and it's too cold for spirited driving anyway. I've checked and the ECU shows no error codes etc. A few days ago I noticed that I didn't hear my Low Pressure Fuel Pump priming the car as it always did when I unlocked it. This has been going on for the past three days. Also, my car takes a tad longer to start unlike before where it was instant. I don't believe this is the HPFP as I've had that issue on my previous car before and this is nothing like that. For whatever reason my LPFP simply isn't priming the fuel system as it's suppose to.

What causes me to think this is something to do with the Cobb tune is when I initially installed the tune the LPFP ran for 10m straight. It really freaked me out but I couldn't stop the update in fear that I would brick the ECU. Now I'm wondering if that initially stressed the LPFP and is now on its last legs. After starting the car today I felt some slight hesitation while idling for about 1m, afterwards it warmed up and drove fine. There also doesn't seem to be any loss in power.

Again, if anyone has any insight into this it would be appreciated. Seriously thinking of ditching Cobb.
I have installed/uninstalled about a dozen or so times for various reasons between my 2 335s and the LPFP runs while doing it. I have never had an issue with the LPP, only the HPFP. How long has the car sat for when it isn't priming? Do you unlock the car before you are near it? Is it in the garage or something while you are in the kitchen, because mine primes then, and I never get it when I open the door. It could be the cold causing some of the longer starts as well. I have an 07 with an original pump that has had the tune on/off probably 8 times and have never had any issues. Not saying it isn't possible that it is the LPP, but seems like there could be other factors at play here, especially since you have had the tune installed for a few months.
__________________
Quote:
Originally Posted by MrRetep View Post
I can never have cross dressing fun nothing ever fits!
Appreciate 0
      02-20-2013, 11:52 AM   #6967
Ænema
Captain
10

 
Drives: BMW
Join Date: Aug 2012
Location: Arizona Bay


Posts: 961
iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by Tag View Post
Hey guys, looking for some insight. I installed Cobb running Stage 1 Sport and have been running it for nearly two months without issue. I really haven't gone WOT or hard on the car at all since I still have my winter tires on and it's too cold for spirited driving anyway. I've checked and the ECU shows no error codes etc. A few days ago I noticed that I didn't hear my Low Pressure Fuel Pump priming the car as it always did when I unlocked it. This has been going on for the past three days. Also, my car takes a tad longer to start unlike before where it was instant. I don't believe this is the HPFP as I've had that issue on my previous car before and this is nothing like that. For whatever reason my LPFP simply isn't priming the fuel system as it's suppose to.

What causes me to think this is something to do with the Cobb tune is when I initially installed the tune the LPFP ran for 10m straight. It really freaked me out but I couldn't stop the update in fear that I would brick the ECU. Now I'm wondering if that initially stressed the LPFP and is now on its last legs. After starting the car today I felt some slight hesitation while idling for about 1m, afterwards it warmed up and drove fine. There also doesn't seem to be any loss in power.

Again, if anyone has any insight into this it would be appreciated. Seriously thinking of ditching Cobb.
No, you're fine. Depending on how long the vehicle has been sitting the fuel system will lose pressure but it will not prime itself. I think there's a TSIB out for it now where the stealership will flash the DME to fix this, however i think the Cobb flash will revert it back to the old logic. Fortunately, It's not hurting anything.
__________________
"I'm not surprised you get along well with all the other neighbours. If you put fifty children with Down's syndrome in a room there is going to be a lot of hugging." David Thorne
Appreciate 0
      02-20-2013, 12:39 PM   #6968
Tag
Colonel
United_States
111

 
Tag's Avatar
 
Drives: bimmer
Join Date: Jan 2007
Location: CHICAGO


Posts: 2,626
iTrader: (2)

Quote:
Originally Posted by MidwestGolfBum View Post
How long has the car sat for when it isn't priming? Do you unlock the car before you are near it?
From when I parked last night until I went to start it this morning the car sat for 12 hours in the garage, doors locked.
Quote:
Originally Posted by MidwestGolfBum View Post
Is it in the garage or something while you are in the kitchen, because mine primes then, and I never get it when I open the door.
I unlock the car as I'm walking up to it and I also don't start the car until the system is primed. The car has always primed itself upon unlocking the doors which is by design. This is the behavior stock or with the tune. This recent behavior is new and never happened before.
Quote:
Originally Posted by MidwestGolfBum View Post
It could be the cold causing some of the longer starts as well. I have an 07 with an original pump that has had the tune on/off probably 8 times and have never had any issues. Not saying it isn't possible that it is the LPP, but seems like there could be other factors at play here, especially since you have had the tune installed for a few months.
Sure, there are lots of other factors to consider with a slightly longer start and a slightly rough idle but that still doesn't explain why the LPFP is no longer priming the system.
Appreciate 0
      02-20-2013, 12:46 PM   #6969
Tag
Colonel
United_States
111

 
Tag's Avatar
 
Drives: bimmer
Join Date: Jan 2007
Location: CHICAGO


Posts: 2,626
iTrader: (2)

Quote:
Originally Posted by Ænema View Post
No, you're fine. Depending on how long the vehicle has been sitting the fuel system will lose pressure but it will not prime itself. I think there's a TSIB out for it now where the stealership will flash the DME to fix this, however i think the Cobb flash will revert it back to the old logic. Fortunately, It's not hurting anything.
I've had my car for over 2 years and it's always primed the fuel system when I unlock the doors. If there's a TSB/SIB for LPFP I can't find one. I'm not convinced this is nothing to worry about.

Can someone from Cobb please chime in?
Appreciate 0
      02-20-2013, 04:35 PM   #6970
VNeBLOB42
Lieutenant Colonel
United_States
19

 
VNeBLOB42's Avatar
 
Drives: 14' GMC Terrain SLT-2
Join Date: May 2011
Location: Folsom, Ca


Posts: 1,679
iTrader: (0)

Garage List
007 335i E92  [3.83]
Send a message via Skype™ to VNeBLOB42
Quote:
Originally Posted by Tag View Post
I've had my car for over 2 years and it's always primed the fuel system when I unlock the doors. If there's a TSB/SIB for LPFP I can't find one. I'm not convinced this is nothing to worry about.

Can someone from Cobb please chime in?
I think I have noticed, if I leave my car unlocked over night (in the garage) sometimes I don't hear the prime. But for sure if it was locked, I always hear the prime upon unlocking. Comfort Access
__________________

SOLD:: PTF Pro eTune by Dzenno / COBB S1+ E50
Alpina B3 Flash / ETS FMIC / ER CP / CPE DCI
Appreciate 0
      02-20-2013, 04:42 PM   #6971
marv85
Colonel
United_States
25

 
marv85's Avatar
 
Drives: '07 335i MT
Join Date: Jun 2010
Location: Portland


Posts: 2,558
iTrader: (5)

My car with Cobb flash always primes after it's been off for a while.
__________________
'10 E92 335i , COBB
Appreciate 0
      02-21-2013, 03:23 AM   #6972
fabian
New Member
Germany
0

 
Drives: 135i
Join Date: Nov 2012
Location: Stuttgart/Germany


Posts: 19
iTrader: (0)

heyho,

I`ve got two questions which drive me bananes here in the office without the change to get to my car ;-/
a few days ago my chargepipe poped off my throttle body during acceleration. After that I had nearly no power, no push from the turbo...
just had a few minutes to my garage where I fixed it. Afterwards I`m just wondering why there was no Enginelight, even no fault code was found with the AP.
Is this normal? I would expect a "boost under target" error or something like this, but nothing.

with this in mind I come to my second question ;-)
My current setup: 135i AT + DCI + AMS FMIC + Forge DV + Catback Exhaust + OTS Stage1+ Sport LT (no downpipes installed yet)

the car makes the expected power within the first 2-3 gears but at least at the 4th gear the power is a bit lagge before 4000rpm.
The car pulls until 4000rpm but feels a bit held and then after 4000rpm it REALLY makes power... the difference is very noticeable, like changing from 50% throttle to 100%

Still no Error codes.
Sitting here in the office I could imagine so many things but hmmm, what do you think?

- ECU learned bullshit because of the "now fixed" boost leak?
- Boost overshooted and is beeing retarded?
- Timing correction (logged about a month ago without timing corrections in the sports map but this was before FMIC, DCI, Forge DV install)
- Leaking Forge DVs? or maybe laggy DV reaction?
- another boost leak?

had no time and not really dry roads this days for logging ;-/

EDIT: or maybe this is due to the restictive oem downpipes which are still installed ?
Appreciate 0
      02-21-2013, 08:12 AM   #6973
Slops
Major General
South Africa
59

 
Slops's Avatar
 
Drives: 2005 C55 AMG
Join Date: Jan 2011
Location: Oxford


Posts: 5,361
iTrader: (2)

Have you guys had timing pulled on one cylinder and none on the others? What will cause this?
Appreciate 0
      02-21-2013, 09:59 AM   #6974
Ænema
Captain
10

 
Drives: BMW
Join Date: Aug 2012
Location: Arizona Bay


Posts: 961
iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by fabian View Post
heyho,

I`ve got two questions which drive me bananes here in the office without the change to get to my car ;-/
a few days ago my chargepipe poped off my throttle body during acceleration. After that I had nearly no power, no push from the turbo...
just had a few minutes to my garage where I fixed it. Afterwards I`m just wondering why there was no Enginelight, even no fault code was found with the AP.
Is this normal? I would expect a "boost under target" error or something like this, but nothing.

with this in mind I come to my second question ;-)
My current setup: 135i AT + DCI + AMS FMIC + Forge DV + Catback Exhaust + OTS Stage1+ Sport LT (no downpipes installed yet)

the car makes the expected power within the first 2-3 gears but at least at the 4th gear the power is a bit lagge before 4000rpm.
The car pulls until 4000rpm but feels a bit held and then after 4000rpm it REALLY makes power... the difference is very noticeable, like changing from 50% throttle to 100%

Still no Error codes.
Sitting here in the office I could imagine so many things but hmmm, what do you think?

- ECU learned bullshit because of the "now fixed" boost leak?
- Boost overshooted and is beeing retarded?
- Timing correction (logged about a month ago without timing corrections in the sports map but this was before FMIC, DCI, Forge DV install)
- Leaking Forge DVs? or maybe laggy DV reaction?
- another boost leak?

had no time and not really dry roads this days for logging ;-/

EDIT: or maybe this is due to the restictive oem downpipes which are still installed ?
It's probably that there just isn't enough gear eduction in 4th gear for the car to start pulling until you get some revs up. The catted DPs definitely aren't helping, either.
__________________
"I'm not surprised you get along well with all the other neighbours. If you put fifty children with Down's syndrome in a room there is going to be a lot of hugging." David Thorne
Appreciate 0
Reply

Bookmarks

Tags
135i cobb, 335i cobb, 535i cobb, accessport n54, bmw cobb, bmw cobb tuning, cobb 135i, cobb 335i, cobb 535i, cobb ap, cobb bmw, cobb n54, cobb tuning bmw, cobb tuning n54, cobb tuning n55, flash n54, flash n55, n54 accessport, n54 cobb, n54 cobb tuning, n54 flash, n54 flash tune, n55 cobb, n55 flash, n55 flash tune

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 04:58 PM.




e90post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST