E90Post
 


PYSPEED
 
BMW 3-Series (E90 E92) Forum > E90 / E92 / E93 3-series Technical Forums > AUDIO/VIDEO + BLUETOOTH + Electronics/Alarm/Software > SOS call System failure!!!!



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      02-22-2013, 02:05 AM   #23
ctuna
Brigadier General
 
Drives: 325xi 06 wagon MT
Join Date: Jan 2010
Location: Santa Cruz, Ca

Posts: 4,183
iTrader: (0)

I saw that on the 5 series board

I saw that on the 5 series board
But the guy came back and said he still had the error
if I read the thread right.

http://forums.5series.net/bluetooth-...-111053/page2/
ctuna is offline  
0
Reply With Quote
      03-01-2013, 03:42 AM   #24
carlosalbertogui
Second Lieutenant
 
Drives: bmw E91 facelifted by me
Join Date: Jun 2010
Location: portugal

Posts: 235
iTrader: (0)

hi

Quote:
Originally Posted by dylim View Post
I have both MULF high is used for the USB, and TCU takes over the phone/BT functions.

I just looked at my notes. To code out the SOS check, just use NCSEXPERT, connect to TCUM, and change E_CALL_HARDKEY_FITTED to nicht_aktiv.
can you explaine in detail how to use ncsexpert ,.... i will buy the cable and start to recode

best regards
carlosalbertogui is offline  
0
Reply With Quote
      03-01-2013, 06:52 AM   #25
ctuna
Brigadier General
 
Drives: 325xi 06 wagon MT
Join Date: Jan 2010
Location: Santa Cruz, Ca

Posts: 4,183
iTrader: (0)

You need to go to the coding board and study the stickys

You need to go to the coding board and study the stickys

http://www.e90post.com/forums/forumdisplay.php?f=368

Don't do anything till you are sure of what you are doing.
ctuna is offline  
0
Reply With Quote
      03-13-2013, 04:53 AM   #26
carlosalbertogui
Second Lieutenant
 
Drives: bmw E91 facelifted by me
Join Date: Jun 2010
Location: portugal

Posts: 235
iTrader: (0)

hi all

cannot read Tcum module throws an error

what to do next ???
carlosalbertogui is offline  
0
Reply With Quote
      04-22-2013, 02:11 PM   #27
Najt
Second Lieutenant
 
Drives: e92 325D 2008
Join Date: Jan 2010
Location: Czech Republic

Posts: 220
iTrader: (0)

ou yeah. Finally. I've removed the BMW Assist code $612 but the SOS failure was still annoying on iDrive after engine started. So i've tried to add +TELD to VO, recode TCUM with default settings..and tadaaaaa the warning is gone

thanks God



//edit:
carlosalbertogui: I had the same problem. I think I had to change something in Ediabas setting.or I can sent you my ncs expert and ediabas and inpa , maybe it will work

Last edited by Najt; 04-23-2013 at 11:50 AM.
Najt is offline  
0
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 12:56 PM.




e90post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST