E90Post
 


ECS BMW
 
BMW 3-Series (E90 E92) Forum > E90 / E92 / E93 3-series Technical Forums > BMW Coding > e9x m3 cluster codes



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      04-18-2013, 06:12 PM   #1
DimitrisM3
e90 my big fat lady!
 
DimitrisM3's Avatar
 
Drives: e90
Join Date: Oct 2011
Location: Greece Naoussa

Posts: 233
iTrader: (0)

e9x m3 cluster codes

can samebody help
with the codes from the m3 cluster
i have change kilomitres and vin number wiith my cars vin what else we have to change to
work oil temp in e90 six cylinder car !
__________________

Last edited by DimitrisM3; 04-26-2013 at 12:18 PM.
DimitrisM3 is offline   Greece
0
Reply With Quote
      04-19-2013, 02:57 PM   #2
DimitrisM3
e90 my big fat lady!
 
DimitrisM3's Avatar
 
Drives: e90
Join Date: Oct 2011
Location: Greece Naoussa

Posts: 233
iTrader: (0)

Anyone ???
__________________
DimitrisM3 is offline   Greece
0
Reply With Quote
      04-25-2013, 07:59 AM   #3
brunofernandez
New Member
 
Drives: 335i e92
Join Date: Feb 2012
Location: BE

Posts: 19
iTrader: (0)

code de cluster with a blank .MAN file...
brunofernandez is offline   Switzerland
0
Reply With Quote
      04-26-2013, 01:44 AM   #4
DimitrisM3
e90 my big fat lady!
 
DimitrisM3's Avatar
 
Drives: e90
Join Date: Oct 2011
Location: Greece Naoussa

Posts: 233
iTrader: (0)

thank you but my cluster works 100%
we code it dynamic red line works oil temp works....
every think is perfect!!!!!!!
i will give all the info to make it for free!!!!!
AND DO NOT PAY
i will upload video
__________________
DimitrisM3 is offline   Greece
0
Reply With Quote
      04-26-2013, 01:58 AM   #5
DimitrisM3
e90 my big fat lady!
 
DimitrisM3's Avatar
 
Drives: e90
Join Date: Oct 2011
Location: Greece Naoussa

Posts: 233
iTrader: (0)

__________________
DimitrisM3 is offline   Greece
0
Reply With Quote
      04-26-2013, 02:45 AM   #6
junitos
Banned
 
Drives: T0PL3SS BIMM3R
Join Date: Nov 2012
Location: VVest Coast

Posts: 385
iTrader: (1)

how much did you pay for this I've been looking for one
I'm still in the market
junitos is offline   United_States
0
Reply With Quote
      04-26-2013, 05:51 AM   #7
DimitrisM3
e90 my big fat lady!
 
DimitrisM3's Avatar
 
Drives: e90
Join Date: Oct 2011
Location: Greece Naoussa

Posts: 233
iTrader: (0)

I pay 150 € for a used M3 cluster
And 100€ for change vin and kilometers
That's all
Coding was free and it is very easy !!!
__________________
DimitrisM3 is offline   Greece
0
Reply With Quote
      04-26-2013, 06:46 AM   #8
dav_lph
New Member
 
Drives: BMW 323i Highline
Join Date: Jun 2008
Location: Singapore

Posts: 27
iTrader: (0)

Nice! I'm definitely interested in this. Please post the details
dav_lph is offline  
0
Reply With Quote
      04-26-2013, 08:21 AM   #9
DimitrisM3
e90 my big fat lady!
 
DimitrisM3's Avatar
 
Drives: e90
Join Date: Oct 2011
Location: Greece Naoussa

Posts: 233
iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by dav_lph View Post
Nice! I'm definitely interested in this. Please post the details
ofcourse and i will post!!!!
i sent emails pm,s to same tuners but neversent back!
i will give all the info for free!!!
__________________
DimitrisM3 is offline   Greece
0
Reply With Quote
      04-29-2013, 10:47 PM   #10
junitos
Banned
 
Drives: T0PL3SS BIMM3R
Join Date: Nov 2012
Location: VVest Coast

Posts: 385
iTrader: (1)

Quote:
Originally Posted by DimitrisM3 View Post
ofcourse and i will post!!!!
i sent emails pm,s to same tuners but neversent back!
i will give all the info for free!!!
thanks a lot
pm me de details please when you get the chance
junitos is offline   United_States
0
Reply With Quote
      04-30-2013, 01:35 PM   #11
SoIntoYou
Private First Class
 
Drives: BMW 335i coupe
Join Date: May 2011
Location: Augusta,GA

Posts: 159
iTrader: (0)

please pm me the infos on how to code m3 cluster for my 335i north America
SoIntoYou is offline   United_States
0
Reply With Quote
      05-01-2013, 12:18 PM   #12
DimitrisM3
e90 my big fat lady!
 
DimitrisM3's Avatar
 
Drives: e90
Join Date: Oct 2011
Location: Greece Naoussa

Posts: 233
iTrader: (0)

Yes I will pm all
__________________
DimitrisM3 is offline   Greece
0
Reply With Quote
      05-01-2013, 06:04 PM   #13
_ink
Captain
 
_ink's Avatar
 
Drives: 335i 09' DCT M-Sport
Join Date: May 2012
Location: Sydney, Australia

Posts: 946
iTrader: (0)

Very well done and interested! Thanks for sharing!!
__________________
... Check out the garage
_ink is offline   Australia
0
Reply With Quote
      05-01-2013, 06:06 PM   #14
_ink
Captain
 
_ink's Avatar
 
Drives: 335i 09' DCT M-Sport
Join Date: May 2012
Location: Sydney, Australia

Posts: 946
iTrader: (0)

Also, how do you change the VIN? Who can do that?
__________________
... Check out the garage
_ink is offline   Australia
0
Reply With Quote
      05-01-2013, 08:07 PM   #15
pweber84
Banned
 
pweber84's Avatar
 
Drives: BMW 330d e91
Join Date: Jan 2013
Location: Berlin, Germany / PL, Posen

Posts: 347
iTrader: (2)

Send a message via Skype™ to pweber84
Quote:
Originally Posted by _ink View Post
Also, how do you change the VIN? Who can do that?
You can change VIN using tool32. K+DCAN can do this.
pweber84 is offline   Germany
0
Reply With Quote
      05-01-2013, 08:16 PM   #16
SoIntoYou
Private First Class
 
Drives: BMW 335i coupe
Join Date: May 2011
Location: Augusta,GA

Posts: 159
iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by ******84 View Post
You can change VIN using tool32. K+DCAN can do this.
what about the speed and oil temp and various other errors
SoIntoYou is offline   United_States
0
Reply With Quote
      05-01-2013, 08:20 PM   #17
pweber84
Banned
 
pweber84's Avatar
 
Drives: BMW 330d e91
Join Date: Jan 2013
Location: Berlin, Germany / PL, Posen

Posts: 347
iTrader: (2)

Send a message via Skype™ to pweber84
Quote:
Originally Posted by SoIntoYou View Post
what about the speed and oil temp and various other errors
That was the answer for _ink's question.

Anyway I don't know how to code M3 clusters in 335i. I think that Dmitris should answer on your question. I never did this before so I have no experience.
pweber84 is offline   Germany
0
Reply With Quote
      05-01-2013, 08:24 PM   #18
SoIntoYou
Private First Class
 
Drives: BMW 335i coupe
Join Date: May 2011
Location: Augusta,GA

Posts: 159
iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by ******84 View Post
That was the answer for _ink's question.

Anyway I don't know how to code M3 clusters in 335i. I think that Dmitris should answer on your question. I never did this before so I have no experience.
got ya! any more info you can provide on tool32 ?
I know to how code my car but that's as far as I went.
SoIntoYou is offline   United_States
0
Reply With Quote
      05-01-2013, 08:25 PM   #19
pweber84
Banned
 
pweber84's Avatar
 
Drives: BMW 330d e91
Join Date: Jan 2013
Location: Berlin, Germany / PL, Posen

Posts: 347
iTrader: (2)

Send a message via Skype™ to pweber84
Quote:
Originally Posted by SoIntoYou View Post
got ya! any more info you can provide on tool32 ?
I know to how code my car but that's as far as I went.
Sure, what you want to know?
pweber84 is offline   Germany
0
Reply With Quote
      05-01-2013, 08:33 PM   #20
SoIntoYou
Private First Class
 
Drives: BMW 335i coupe
Join Date: May 2011
Location: Augusta,GA

Posts: 159
iTrader: (0)

a diy on how to change vin using tool32 but i'll search for it if it's too bothersome for ya
SoIntoYou is offline   United_States
0
Reply With Quote
      05-01-2013, 08:39 PM   #21
pweber84
Banned
 
pweber84's Avatar
 
Drives: BMW 330d e91
Join Date: Jan 2013
Location: Berlin, Germany / PL, Posen

Posts: 347
iTrader: (2)

Send a message via Skype™ to pweber84
Quote:
Originally Posted by SoIntoYou View Post
a diy on how to change vin using tool32 but i'll search for it if it's too bothersome for ya
You have to got properly configured your OBD cable with EDIABAS server. Two dots in INPA etc...

Then you can start Tool32 and open .prg file. For this cluster it probably will be KOMB87.prg, to make sure that you are connected with your cluster you can select c_fg_lesen to see that this is VIN not from your car. You will see only last 7 digits. If you will be sure that this is it, you can move forward with c_fg_schreiben and write in Arguments tab full VIN with 0 on the end. I mean VIN has to have 18 digits. Then you just press F5 or select JOB and Start Job Once Only. That's it.
pweber84 is offline   Germany
0
Reply With Quote
      05-07-2013, 09:27 PM   #22
_ink
Captain
 
_ink's Avatar
 
Drives: 335i 09' DCT M-Sport
Join Date: May 2012
Location: Sydney, Australia

Posts: 946
iTrader: (0)

wheres the latest update on this?
_ink is offline   Australia
0
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:55 AM.




e90post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST