E90Post
 


E92-lighting
 
BMW 3-Series (E90 E92) Forum > E90 / E92 / E93 3-series Powertrain and Drivetrain Discussions > N55 Turbo Engine Tuning and Exhaust Modifications - 335i Tuning > BMS OCC problem



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      05-05-2013, 01:01 AM   #1
Everfly
Colonel
Everfly's Avatar
26
Rep
2,026
Posts

 
Drives: 2012 135i M sport.
Join Date: Apr 2011
Location: Indianapolis

iTrader: (30)

BMS OCC problem

I installed BMS OCC few days ago. The quality is great but i had a problem. As soon as i disconnected the heater element connector there is sound like a compressor pumping even when the car on or off. It just keep pumping and kill my battery. It's only goes away when i connect it back. So now i am running with OCC also the stock line with the heater element connector and that's the only way to keep it stop pumping ;( already emailed terry and been told it will go away after few starts but it didnt happened to me.
Appreciate 0
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 08:27 PM.




e90post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST