E90Post
 


TireRack
 
BMW 3-Series (E90 E92) Forum > E90 / E92 / E93 3-series Technical Forums > Cosmetic and Lighting Modifications (exterior/interior) > Angel eyes installed. Pathway lighting stopped working



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      11-10-2013, 02:22 PM   #1
streetdreamz335i
Private
 
Drives: 08 bmw 335i sport
Join Date: May 2012
Location: Azusa,Ca

Posts: 66
iTrader: (0)

Angel eyes installed. Pathway lighting stopped working

Quick question upon unlocking my car my angel eyes no longer turn on I have pathway lighting on and lights set to auto it was working fine the day before but just stopped I did check to see if they worked by just turning the corner lights in and they do I can't figure this on out and haven't found anything on the diy section so has anyone had this problem??
__________________
Shake & bake!!
streetdreamz335i is offline   United_States
0
Reply With Quote
      11-10-2013, 02:27 PM   #2
mg4734
Private First Class
 
mg4734's Avatar
 
Drives: 2009 335i M-Sport Coupe
Join Date: Dec 2012
Location: Illinois

Posts: 192
iTrader: (2)

check to see if your light switch is set to auto, or off.
__________________
2009 E92 335i M-Sport - Cobb Accessport w/PTF E-Tune - BMS Oil Catch Can - CDV Delete - K&N Panel Filter - Arc Angel H8 bulbs - Gloss Black Kidney Grills - Painted Reflectors
mg4734 is offline  
0
Reply With Quote
      11-10-2013, 02:29 PM   #3
streetdreamz335i
Private
 
Drives: 08 bmw 335i sport
Join Date: May 2012
Location: Azusa,Ca

Posts: 66
iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by mg4734
check to see if your light switch is set to auto, or off.
Yes I do noted in my first post
__________________
Shake & bake!!
streetdreamz335i is offline   United_States
0
Reply With Quote
      11-10-2013, 02:40 PM   #4
streetdreamz335i
Private
 
Drives: 08 bmw 335i sport
Join Date: May 2012
Location: Azusa,Ca

Posts: 66
iTrader: (0)

Btw forgot to mention I had to take out my burgermotorsports angel eyes due to the shop I had install my new hid bulbs breaking all the tabs on the back cover and tried to cover up their mistakes by putting dynomatt to hold it on and said it was just and extra precaution!!so 4 months later and we have our first rain in Cali and rain water had gotten into my headlight and fried the whole adaptive headlight unit and looks like it rusted out the whole bulb!! I went back to the shop and they said sorry u should have come back right away i said I was guaranteed the work to be 100% professionally done and didn't think anything about it due to my daughter being born the next week so now I'm back to stock halogen angel eyes and only one headlight moves up and down and they both no longer turn with the wonderful curvy roads we have here in the azusa canyons!!!
Attached Images
  
__________________
Shake & bake!!
streetdreamz335i is offline   United_States
0
Reply With Quote
      11-10-2013, 04:36 PM   #5
McAuley7
@McAuley7
 
McAuley7's Avatar
 
Drives: 2007 328i
Join Date: Apr 2013
Location: Florida

Posts: 402
iTrader: (0)

Um just throwing this out have you started car since then if u continue to lock/unlock it they will stop after a few time of not putting key fob in...
McAuley7 is offline  
0
Reply With Quote
      11-10-2013, 04:40 PM   #6
streetdreamz335i
Private
 
Drives: 08 bmw 335i sport
Join Date: May 2012
Location: Azusa,Ca

Posts: 66
iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by McAuley7
Um just throwing this out have you started car since then if u continue to lock/unlock it they will stop after a few time of not putting key fob in...
Yes I have noticed on Saturday when leaving a party that upon unlock they did not turn on drove a couple miles to get gas and locked it as I walked out unlocked to open fuel door and again nothing lights on auto as well
__________________
Shake & bake!!
streetdreamz335i is offline   United_States
0
Reply With Quote
      01-14-2014, 04:04 PM   #7
Karrion28
Enlisted Member
 
Karrion28's Avatar
 
Drives: 07 E92 328i 6MT
Join Date: Jan 2013
Location: Tampa Florida

Posts: 34
iTrader: (0)

This just happens to me recently after installing new LED AE's, new Mtec D1S bulbs and, new LED turn signals.

I resolved my problem by disconnecting the negative terminal from the battery for a couple of minutes and then reconnect. Welcome lights now work perfectly.
Karrion28 is offline  
0
Reply With Quote
      01-16-2014, 05:38 PM   #8
insane79
Major
 
insane79's Avatar
 
Drives: E90 lci
Join Date: Apr 2012
Location: Earth

Posts: 1,078
iTrader: (0)

could be your battery is low? thats why they not coming on?
insane79 is offline   No_Country
0
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 12:41 AM.




e90post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST