E90Post
 


Bimmer Retrofit
 
BMW 3-Series (E90 E92) Forum > E90 / E92 / E93 3-series Technical Forums > ConnectedDrive / I-Drive / Navigation Related Discussion > Navigation ? 2008 coupe



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      10-29-2007, 10:39 PM   #1
Babe
Test here
 
Babe's Avatar
 
Drives: 2007 335i Alpine White
Join Date: Jun 2007
Location: Ann Arbor

Posts: 374
iTrader: (0)

Navigation ? 2008 coupe

I think this is important for my decision for navi

after a route is calculated, can you exclude like a road you do not want to travel before starting your route.

I know there is a detour when you get the a road, but I think it's important to plan first.
Babe is offline  
0
Reply With Quote
      10-29-2007, 10:42 PM   #2
lkn
Lieutenant Colonel
 
lkn's Avatar
 
Drives: 335i
Join Date: Oct 2007
Location: Orange County

Posts: 1,549
iTrader: (4)

If what you mean is to choose what type of road you want to avoid (i.e. toll road, highways, etc.) then yes you can.

In any case, go out to your dealer and try out the navigation.
lkn is offline   United_States
0
Reply With Quote
      10-29-2007, 10:46 PM   #3
Babe
Test here
 
Babe's Avatar
 
Drives: 2007 335i Alpine White
Join Date: Jun 2007
Location: Ann Arbor

Posts: 374
iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by lkn View Post
If what you mean is to choose what type of road you want to avoid (i.e. toll road, highways, etc.) then yes you can.

In any case, go out to your dealer and try out the navigation.
like i don't like I-280 here in town, and never travel it. In my Lexus, you can tell it not to use it at all, and it finds another way.
Babe is offline  
0
Reply With Quote
      10-29-2007, 10:50 PM   #4
BMdblU
Brigadier General
 
Drives: with no destination
Join Date: Oct 2007
Location: 416

Posts: 3,841
iTrader: (2)

Quote:
Originally Posted by Babe View Post
like i don't like I-280 here in town, and never travel it. In my Lexus, you can tell it not to use it at all, and it finds another way.
In that case you would select ' no highways '
BMdblU is offline   Canada
0
Reply With Quote
      10-29-2007, 10:54 PM   #5
Spool
******
 
Spool's Avatar
 
Drives: A few
Join Date: Apr 2007
Location: DC Metro

Posts: 6,164
iTrader: (24)

BMW Nav sucks...i get lost all the time...


I have nothing positive to contribute here, imma bounce....
__________________


MKIV 6spd 1000hp Club
Spool is offline   Vietnam
0
Reply With Quote
      10-30-2007, 05:36 AM   #6
Babe
Test here
 
Babe's Avatar
 
Drives: 2007 335i Alpine White
Join Date: Jun 2007
Location: Ann Arbor

Posts: 374
iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by BMdblU View Post
In that case you would select ' no highways '

yes, that would be good. but say I wanted to travel I-75 to ohio tollway but bypass I-280. If I did this, it would not allow any hightways
Babe is offline  
0
Reply With Quote
      10-31-2007, 11:49 AM   #7
bartman32
Colonel
 
bartman32's Avatar
 
Drives: e92 335i
Join Date: Feb 2007
Location: The OC

Posts: 2,290
iTrader: (0)

Garage List
It's all or nothing. You can't exclude just one highway.

BTW: like your avatar.
__________________
bartman32 is offline   United_States
0
Reply With Quote
      10-31-2007, 02:39 PM   #8
Babe
Test here
 
Babe's Avatar
 
Drives: 2007 335i Alpine White
Join Date: Jun 2007
Location: Ann Arbor

Posts: 374
iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by bartman32 View Post
It's all or nothing. You can't exclude just one highway.

BTW: like your avatar.
Thanks
Babe is offline  
0
Reply With Quote
      10-31-2007, 07:15 PM   #9
dcar335i
Private
 
dcar335i's Avatar
 
Drives: 335i
Join Date: Mar 2007
Location: Michigan

Posts: 59
iTrader: (0)

I have not found a way to do what you are saying. If you stay on 70 towards 80 it will automatically recalculate once you pass the 280 interchange. PS - I travel this route weekly and 280 is free and clear over the bridge....
dcar335i is offline  
0
Reply With Quote
      10-31-2007, 07:26 PM   #10
Babe
Test here
 
Babe's Avatar
 
Drives: 2007 335i Alpine White
Join Date: Jun 2007
Location: Ann Arbor

Posts: 374
iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by dcar335i View Post
I have not found a way to do what you are saying. If you stay on 70 towards 80 it will automatically recalculate once you pass the 280 interchange. PS - I travel this route weekly and 280 is free and clear over the bridge....
it is...wow thanks
Babe is offline  
0
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:34 AM.




e90post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST