E90Post
 


VIBE Motorsports
 
BMW 3-Series (E90 E92) Forum > E90 / E92 / E93 3-series Powertrain and Drivetrain Discussions > N54 Turbo Engine / Drivetrain / Exhaust Modifications - 335i > Dreaded Limp Mode with Procede



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      04-13-2008, 05:06 PM   #1
hands on
Private First Class
3

 
Drives: 07 335i coupe, Titanium/Saddle
Join Date: Feb 2007
Location: UT


Posts: 124
iTrader: (0)

Dreaded Limp Mode with Procede

Just installed procede 1.45 and got CES light/limp mode/half engine light, cleared codes 2626 and 112d and took her out again...sure enough happened again after 15-20 during wot...any ideas???
Shiv mentioned crossed #6 & #7 wires can cause similar problems...but I'm pretty certian I got them right
Appreciate 0
      04-13-2008, 06:20 PM   #2
SteelTorque
Captain
18

 
Drives: 08 E92 335xi
Join Date: Feb 2008
Location: Seattle, WA


Posts: 849
iTrader: (0)

Take it out and start from scratch.
__________________
08 E92 335xi Space Gray 6AT - PROcede V2 12.8 @ 111 mph
Appreciate 0
      04-13-2008, 06:23 PM   #3
cn555ic
BimmerPost Supporting Vendor
United_States
241


 
cn555ic's Avatar
 
Drives: Bimmerscoding.com
Join Date: Jun 2007
Location: New York


Posts: 18,286
iTrader: (5)

Send a message via Yahoo to cn555ic
Damn where did you buy this Procede from because it has to be a old one because 1.45 came out many many moons ago!!!
__________________
917-939-4980 CODING E and F Series New York Area

Appreciate 0
      04-13-2008, 07:07 PM   #4
RiXst3r
153

 
RiXst3r's Avatar
 
Drives: M235i
Join Date: Sep 2006
Location: Ohio


Posts: 6,505
iTrader: (14)

Send a message via AIM to RiXst3r
get the 1.47 LBT map
Appreciate 0
      04-13-2008, 07:14 PM   #5
hands on
Private First Class
3

 
Drives: 07 335i coupe, Titanium/Saddle
Join Date: Feb 2007
Location: UT


Posts: 124
iTrader: (0)

it's my old one...had to take it out for service...it may be 1.47 I can't remember...I just wanted to put it back in the car and don't really care about upgrading, don't really want any new problems either...she's fast enough with the current map
Appreciate 0
      04-13-2008, 07:36 PM   #6
rideelement247
Lieutenant Colonel
United_States
24

 
Drives: 08 335i, 67 Camaro SS
Join Date: May 2007
Location: South Florida


Posts: 1,677
iTrader: (2)

Send a message via AIM to rideelement247
Quote:
Originally Posted by hands on View Post
it's my old one...had to take it out for service...it may be 1.47 I can't remember...I just wanted to put it back in the car and don't really care about upgrading, don't really want any new problems either...she's fast enough with the current map
No she's not. Foreplay FTL! Upgraded right to homebase FTW!
__________________
Legal Disclaimer: Anything I or anyone else says about my vehicle on this website(e90post.com or any affiliated or nonaffiliated sites), pertaining to modifications, is only to gain acceptance from my/our peers, and does not actually represent anything actually existing on my car, and thus, cannot be held against me in any issues, i.e. warranty claims, that may arise.
Appreciate 0
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:20 AM.




e90post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST