E90Post
 


N54Tuning.com
 
BMW 3-Series (E90 E92) Forum > BIMMERPOST Universal Forums > Off-Topic Discussions Board > Will XP MCE work on a mac mini?



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      05-26-2006, 06:39 PM   #1
- Paul -
Major General
- Paul -'s Avatar
England
179
Rep
7,274
Posts

 
Drives: see above.
Join Date: Apr 2005
Location: Yorkshire, UK

iTrader: (5)

Garage List
2005 320D SE  [5.00]
2005 645  [4.50]
Will XP MCE work on a mac mini?

As the title says, was thinking about buying a mac mini with all the hype around it now being able to run windows. Has anyone any experience of this?
Also, will a Mac run Windows Media Center?

Cheers.
__________________
Appreciate 0
      05-26-2006, 09:34 PM   #2
Curt3s
In your rear view mirror making funny faces.
Curt3s's Avatar
3
Rep
127
Posts

 
Drives: '06 325i
Join Date: Oct 2005
Location: S.F. CA

iTrader: (0)

Garage List
2006 325i  [0.00]
Ive heard that its not "officially" supported but I've heard of folks getting MCE to run on their *intel* macs. Not a standard one though.

One thing to remember though is, as of now there is no support for the Apple Remote in windows XP, so it's kind of pointless.
__________________

'06 325i - Premium - Sport - iDrive Navigation - Bluetooth Cradle - Sparkling Graphite - Grey Interior - Aluminum Trim (GT4 330 Pictured)

"And with the amount of power he has in that BMW he is just leaving them behind right now."
Appreciate 0
      05-26-2006, 09:54 PM   #3
Hunter399
Major General
Hunter399's Avatar
111
Rep
7,757
Posts

 
Drives: F30 335i
Join Date: Apr 2005
Location: Houston, TX

iTrader: (30)

Wow

I have a macbook pro and i went out today and bought windows to install it on here



and it says that "my firmware is not up to date"

I goto update it and it says that it is up to date


gr...
Appreciate 0
      05-26-2006, 11:15 PM   #4
ages944
Captain
ages944's Avatar
Poland
41
Rep
990
Posts

 
Drives: E90 325i
Join Date: Dec 2005
Location: Chicago 'burbs

iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by hunter399
Wow

I have a macbook pro and i went out today and bought windows to install it on here



and it says that "my firmware is not up to date"

I goto update it and it says that it is up to date


gr...
lol, installing Windows on a Mac isn't quite "plug n' play" yet...
Appreciate 0
      05-27-2006, 11:21 AM   #5
Hunter399
Major General
Hunter399's Avatar
111
Rep
7,757
Posts

 
Drives: F30 335i
Join Date: Apr 2005
Location: Houston, TX

iTrader: (30)

Well ya I mean i installed everything that they said I had to and it will STILL NOT WORK


Im really annoyed
Appreciate 0
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:36 PM.




e90post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST