E90Post
 


 
BMW 3-Series (E90 E92) Forum > E90 / E92 / E93 3-series Powertrain and Drivetrain Discussions > NA Engine (non-turbo) / Drivetrain / Exhaust Modifications > CEL Help!!



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      02-18-2009, 01:58 PM   #1
sirantsE90
Lieutenant Colonel
 
sirantsE90's Avatar
 
Drives: N51 E90
Join Date: Oct 2008
Location: East Northport, LI

Posts: 1,665
iTrader: (11)

Garage List
2008 328i  [0.00]
CEL Help!!

my car has 13,600 miles and i went and had my oil change and routine maintenance done yesterday. The car felt a little better after the oil change and everything was great. this morning after my class i waited for my friend to get out of her class!!

okay the car was on, heat was not on, the radio was and so were the windshield wipers.

after about 15 min i feel it bogg down and idle at just above 500rpms and then i see a big engine light on with half of it not colored in. It looked like my CEL from when i had a vw.

has anyone had this problem and what did you do to fix it if it needs fixing? i will call bmw and make an appointment if i need to just have alot of midterms soon and dont feel like wasting time over there if its not serious

thanks you for your help and input!! the specs of my car are in my sig if that matters
__________________


N51 FTW
sirantsE90 is offline  
0
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:28 PM.




e90post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST