E90Post
 


TireRack
 
BMW 3-Series (E90 E92) Forum > BMW E90/E92/E93 3-series General Forums > Regional Forums > UK > UK Technical Forum > G-Tech Pro SS / RPM wont calibrate / 330D



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      05-11-2009, 05:08 AM   #1
paapaa
Second Lieutenant
 
Drives: 335i AT Coupe
Join Date: Aug 2008
Location: Finland

Posts: 208
iTrader: (0)

Send a message via MSN to paapaa
Question G-Tech Pro SS / RPM wont calibrate / 330D

Hi

I have 325D E90 manual (3l engine) and just bought
G-Tech Pro SS...but when i try to calibrate different RPMīs and of course set the cylinder to 6...still
rpm going up and down quite a lot :/

i would appreciate any advices! changes anymore to get g-tech to show the rpmīs right?

regards,
Kai
paapaa is offline   Finland
0
Reply With Quote
      05-11-2009, 09:29 AM   #2
Tucker
Second Lieutenant
 
Tucker's Avatar
 
Drives: E90 320d Remapped to 212bhp
Join Date: Apr 2009
Location: Northern Ireland

Posts: 245
iTrader: (0)

Garage List
2005 E90 320d  [0.00]
2005 320d  [0.00]
2005 E90 320d  [0.00]
Put on your rear window demister and air con and that will sort it out.
__________________

"Pain is temporary, pride is forever"
Tucker is offline  
0
Reply With Quote
      05-11-2009, 10:10 AM   #3
paapaa
Second Lieutenant
 
Drives: 335i AT Coupe
Join Date: Aug 2008
Location: Finland

Posts: 208
iTrader: (0)

Send a message via MSN to paapaa
ok.

Quote:
Originally Posted by Tucker View Post
Put on your rear window demister and air con and that will sort it out.
tried that and...didnt help.not even a bit :/


tried before this: i connected directly to carīs batteryīs + and - points and rpm very accurate! and not even changing up and down now i will try roof lightīs connection...maybe the last thing to do before connecting directly to carīs battery :/
paapaa is offline   Finland
0
Reply With Quote
      05-11-2009, 12:11 PM   #4
coodem
Second Lieutenant
 
Drives: M335d
Join Date: May 2008
Location: Herts

Posts: 281
iTrader: (0)

After the battery, its all filtered. Under the driver footwell, you will see the main battery bus bar, just tap into that on the un filtered side, no probs for me
coodem is offline  
0
Reply With Quote
      05-11-2009, 12:59 PM   #5
paapaa
Second Lieutenant
 
Drives: 335i AT Coupe
Join Date: Aug 2008
Location: Finland

Posts: 208
iTrader: (0)

Send a message via MSN to paapaa
cant find...

Quote:
Originally Posted by coodem View Post
After the battery, its all filtered. Under the driver footwell, you will see the main battery bus bar, just tap into that on the un filtered side, no probs for me
ohh my english seems to be out of order...cannot understand 100% sure...i looked driver footwell and i only found a yellow,plastic box under driverīs seat...where is connected some wires.is that the place you are saying?

if not..please explain like to a child the place would be much closer that wiring from main battery.
paapaa is offline   Finland
0
Reply With Quote
      05-13-2009, 10:14 AM   #6
paapaa
Second Lieutenant
 
Drives: 335i AT Coupe
Join Date: Aug 2008
Location: Finland

Posts: 208
iTrader: (0)

Send a message via MSN to paapaa
yes!

got it worked now in 325D

wired from + and - points to the cabin and vola!
we thought would be closer than wire from the car main battery in the trunk
paapaa is offline   Finland
0
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
325d, 330d, g-tech, pro

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:59 PM.




e90post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST