E90Post
 


Lux Angel Eyes
 
BMW 3-Series (E90 E92) Forum > BMW E90/E92/E93 3-series General Forums > Regional Forums > USA - Northwest > anyone got a BT scanner?



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      05-29-2009, 03:59 PM   #1
asdflkijd
Aberry is a scammer
asdflkijd's Avatar
South Korea
132
Rep
5,507
Posts

 
Drives: SGM E92 335i, AM E90 335i
Join Date: Jun 2007
Location: Seattle, WA

iTrader: (14)

Garage List
anyone got a BT scanner?

I just tried to install the jb3 and I got engine light after I rved it a couple of times.. Start up was normal and I contacted Terry about it but ye wasn't sure what happened. So.... The tune is out now but I need to diagnose the problem... Can anybody help me pleaseeeee ><
Appreciate 0
      05-29-2009, 07:23 PM   #2
TWiTCHY
Lieutenant Colonel
TWiTCHY's Avatar
United_States
35
Rep
1,762
Posts

 
Drives: '13 X3 35i
Join Date: Jul 2008
Location: Bellevue, WA

iTrader: (0)

I know last meet Tony (245Sleeper) was talking about installing a JB3. Talk to him; he might have already installed his and could probably help you out.
Appreciate 0
      05-30-2009, 01:03 AM   #3
lpphreakx06
Professional Moose Racer
lpphreakx06's Avatar
Vietnam
101
Rep
7,225
Posts

 
Drives: SG 335i E92
Join Date: Jul 2008
Location: Bellevue, Wa

iTrader: (25)

Are you in Bellevue?
__________________

BMW Dream Team PNW Chapter, member #1
|HP Autowerks | AR DESIGN | BMW PERFORMANCE | STOP TECH | Volk Racing| AMS | ARKYM
Appreciate 0
      05-30-2009, 01:06 AM   #4
asdflkijd
Aberry is a scammer
asdflkijd's Avatar
South Korea
132
Rep
5,507
Posts

 
Drives: SGM E92 335i, AM E90 335i
Join Date: Jun 2007
Location: Seattle, WA

iTrader: (14)

Garage List
Quote:
Originally Posted by lpphreakx06 View Post
Are you in Bellevue?
No but I am there often.
Appreciate 0
      05-30-2009, 01:42 AM   #5
lpphreakx06
Professional Moose Racer
lpphreakx06's Avatar
Vietnam
101
Rep
7,225
Posts

 
Drives: SG 335i E92
Join Date: Jul 2008
Location: Bellevue, Wa

iTrader: (25)

Hmm I dont have BT scanner but I suspect install error. Did you try to drive it around a bit?
__________________

BMW Dream Team PNW Chapter, member #1
|HP Autowerks | AR DESIGN | BMW PERFORMANCE | STOP TECH | Volk Racing| AMS | ARKYM
Appreciate 0
      05-30-2009, 01:42 PM   #6
asdflkijd
Aberry is a scammer
asdflkijd's Avatar
South Korea
132
Rep
5,507
Posts

 
Drives: SGM E92 335i, AM E90 335i
Join Date: Jun 2007
Location: Seattle, WA

iTrader: (14)

Garage List
Quote:
Originally Posted by lpphreakx06 View Post
Hmm I dont have BT scanner but I suspect install error. Did you try to drive it around a bit?
hmm... Really? I followed the guide exactly as said... Yeah I drove it around a bit... felt real shitty because of the power reduction LOL... The code came up AFTER I rev'd the car a couple times...
Appreciate 0
      05-31-2009, 02:18 AM   #7
245 sleeper
Second Lieutenant
2
Rep
251
Posts

 
Drives: 2007 BMW 335i convertible
Join Date: Mar 2008
Location: woodinville,WA

iTrader: (0)

Peter,I'm about to install my JB3 tomorrow, i'm not sure you would drive up north. let me know.
Appreciate 0
      05-31-2009, 05:14 AM   #8
asdflkijd
Aberry is a scammer
asdflkijd's Avatar
South Korea
132
Rep
5,507
Posts

 
Drives: SGM E92 335i, AM E90 335i
Join Date: Jun 2007
Location: Seattle, WA

iTrader: (14)

Garage List
Quote:
Originally Posted by 245 sleeper View Post
Peter,I'm about to install my JB3 tomorrow, i'm not sure you would drive up north. let me know.
Around what time? Do you have a BT scanner? I can do the install just fine.. something must be up with either the software (which would mean I need to reinstall 1.3) or the JB3 unit itself....
Appreciate 0
      05-31-2009, 11:38 AM   #9
lpphreakx06
Professional Moose Racer
lpphreakx06's Avatar
Vietnam
101
Rep
7,225
Posts

 
Drives: SG 335i E92
Join Date: Jul 2008
Location: Bellevue, Wa

iTrader: (25)

Did you ever sort out the chip burner problem? Maybe you're doing that wrong
__________________

BMW Dream Team PNW Chapter, member #1
|HP Autowerks | AR DESIGN | BMW PERFORMANCE | STOP TECH | Volk Racing| AMS | ARKYM
Appreciate 0
      05-31-2009, 01:44 PM   #10
hun77777
Brigadier General
hun77777's Avatar
United_States
73
Rep
4,625
Posts

 
Drives: SG E92
Join Date: Nov 2007
Location: Seattle WA

iTrader: (58)

tony, did you happen to install spark plugs?
__________________
SGE92TT......................... 12.331 Sec @ 117.89 Mph............................POWERED BY
l BMS DCI l HELIX IC l FORGE DVs l RR OCC & CP & SCOOPS l AR 3" DPs l AE QUADs l BLISTEIN PSS10 l P3 VENT GUAGE l VISHNU PROCEDE V4 AUTOTUNE l Lots of Window Stickers

Appreciate 0
      05-31-2009, 02:05 PM   #11
asdflkijd
Aberry is a scammer
asdflkijd's Avatar
South Korea
132
Rep
5,507
Posts

 
Drives: SGM E92 335i, AM E90 335i
Join Date: Jun 2007
Location: Seattle, WA

iTrader: (14)

Garage List
Quote:
Originally Posted by lpphreakx06 View Post
Did you ever sort out the chip burner problem? Maybe you're doing that wrong
Yeah I took it to my friends house and used his pc to burn the software... Maybe something happened during the install -_-
Appreciate 0
      05-31-2009, 02:30 PM   #12
245 sleeper
Second Lieutenant
2
Rep
251
Posts

 
Drives: 2007 BMW 335i convertible
Join Date: Mar 2008
Location: woodinville,WA

iTrader: (0)

Sorry fellas just got back from church, I will be doing my install soon around 2 ish. Peter I'll send you a pm. David, yes did finish my spark plug and i will mail Joe his tool. He gave me his info.
Appreciate 0
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 03:25 AM.




e90post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST