E90Post
 


GetBMWParts
 
BMW 3-Series (E90 E92) Forum > E90 / E92 / E93 3-series Technical Forums > AUDIO/VIDEO + BLUETOOTH + Electronics/Alarm/Software > sony xplode auto off problem



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      09-24-2010, 12:47 AM   #1
youtkiddin
Registered
 
Drives: nunya
Join Date: Sep 2009
Location: ala

Posts: 2
iTrader: (0)

sony xplode auto off problem

i have a sony xplode in an 07 gmc truck. has worked correctly for 3 years. now it wont shut off as before. i have to turn it off then back on when entering vehicle. i have the manual but all it states is to turn it off to activate. ive done this. in the menu screen its got off, 30 seconds and like 1 or two mins. i made sure its on 30 seconds. ive also took face off and reset the unit. still not working properly.
youtkiddin is offline  
0
Reply With Quote
      09-24-2010, 02:21 AM   #2
scrufy
Zoom Zoom This
 
scrufy's Avatar
 
Drives: The Short Bus
Join Date: Jul 2010
Location: So. Cal.

Posts: 691
iTrader: (0)

Sorry can't help much but:
Sony xplode?
GMC Truck?
Try these guys.. BTW your on a BMW forum...
http://coloradofans.com/forums/ucp.p...92417b80fffb1d
scrufy is offline   United_States
0
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 10:28 AM.




e90post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST