E90Post
 


Extreme Power House
 
BMW 3-Series (E90 E92) Forum > BIMMERPOST Universal Forums > Site Related Announcements - Suggestions - Feedback - Questions > BIMMERPOST App for Android



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      01-22-2015, 09:42 PM   #199
Pyrat 2
Colonel
Pyrat 2's Avatar
United_States
572
Rep
2,243
Posts

Drives: Rapidly from A to B
Join Date: Jun 2005
Location: Illinois

iTrader: (2)

Garage List
1999 BMW M3  [0.00]
2016 BMW M2  [5.00]
2006 330i  [4.50]
2014 X1 2.8i xDrive  [0.00]
Quote:
Originally Posted by Samurai of 2day View Post
I used Bimmerpost App for a long time, but for the past week, when I try to go on the app, I get a "we are perfroming maintenance, please try again in a few minutes"

This has become kinda frustrating.

My phone is a Samsung Galaxy S4.
Good to see that it's not just me seeing this. Bad that this has been going on for 4 days and that. I'll try and drop a note to a moderator.

http://www.1addicts.com/forums/showt...8#post17272778
Appreciate 0
      12-06-2015, 03:28 AM   #200
Laiska
Registered
0
Rep
0
Posts

Drives: X3 F25
Join Date: Sep 2015
Location: World

iTrader: (0)

Downloaded it. Thanks!
Appreciate 0
      10-18-2016, 12:25 PM   #201
fad3
Registered
0
Rep
1
Posts

Drives: E90 330i
Join Date: Oct 2016
Location: USA

iTrader: (0)

Thank you! I downloaded it.
Appreciate 0
      03-21-2017, 01:13 PM   #202
Mr. Tasty
Lieutenant
Mr. Tasty's Avatar
160
Rep
450
Posts

Drives: AW 335i Mperformance
Join Date: Apr 2016
Location: Mesa

iTrader: (0)

anyone having issues with trying to attach images from their phone? It says to use the attachment clip button, but there isn't one on the screen.
Appreciate 0
      03-23-2017, 02:33 AM   #203
prodigymix
happy.
prodigymix's Avatar
United_States
100
Rep
484
Posts

Drives: 2009 e90 335i
Join Date: Jun 2009
Location: boca raton, fl

iTrader: (4)

Garage List
Quote:
Originally Posted by Mr. Tasty View Post
anyone having issues with trying to attach images from their phone? It says to use the attachment clip button, but there isn't one on the screen.
The attachment paperclip shows up on my Samsung S7 when I hit 'reply' to a post - are your screens much different than these?



__________________
'09 Jet Black E90 335i | BMS DCI | Forge DV | VRSF CP, DP, 7" FMIC, Exhaust | MHD Stg 2 / 93 Oct | Koni Yellow / H&R Sport | Mooooarrrrrr
this list is getting too long.....
Appreciate 0
      03-23-2017, 10:49 AM   #204
Mr. Tasty
Lieutenant
Mr. Tasty's Avatar
160
Rep
450
Posts

Drives: AW 335i Mperformance
Join Date: Apr 2016
Location: Mesa

iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by prodigymix
Quote:
Originally Posted by Mr. Tasty View Post
anyone having issues with trying to attach images from their phone? It says to use the attachment clip button, but there isn't one on the screen.
The attachment paperclip shows up on my Samsung S7 when I hit 'reply' to a post - are your screens much different than these?



It's there now, super weird. thanks
Appreciate 0
      04-09-2017, 09:20 AM   #205
F32Fleet
BMWCCA since '03
F32Fleet's Avatar
United_States
349
Rep
6,258
Posts

Drives: 2015 435i
Join Date: May 2005
Location: Southeastern US

iTrader: (0)

Issues:

Repeated "maintenance" notifications when trying to navigate forums which are resolved by hitting back button. (Seems to occur more often when using Wi-Fi)

Unable to post/view files.

Android OS (HTC 10)
__________________
"Drive more, worry less. "

435i, MPPK, MPE, M-Sport Line
Appreciate 0
      04-21-2017, 01:10 AM   #206
BoLLo_
Enlisted Member
BoLLo_'s Avatar
9
Rep
41
Posts

Drives: 135i 6MT
Join Date: Jun 2016
Location: Perth, WA

iTrader: (0)

Well done on this software. Seems pretty swish.

Any chance you'll release the source for this?

Free software. Free society. etc.

Edit:
Is the read history supposed to sync between the web and the app? It may be a PEBKAC but I don't seem to have any read history in the app ie. "New posts" includes everything.

Last edited by BoLLo_; 04-21-2017 at 01:21 AM.
Appreciate 0
      06-06-2017, 03:57 PM   #207
adonnan
New Member
1
Rep
16
Posts

Drives: 09 E91
Join Date: May 2017
Location: SC

iTrader: (0)

No dark mode
No Z3 section

It's slick, but why make your own thing when Tap A Talk works so well with many forums.
Appreciate 0
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -4. The time now is 01:34 AM.




e90post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST