E90Post
 


 
BMW 3-Series (E90 E92) Forum > BMW E90/E92/E93 3-series General Forums > General E90 Sedan / E91 Wagon / E92 Coupe / E93 Cabrio > High Beams Aren't Working Properly!



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      08-18-2015, 06:42 PM   #23
BobLeeSwagger
Registered
0
Rep
3
Posts

Drives: 2008 328i SA
Join Date: Aug 2015
Location: Dallas,Tx

iTrader: (0)

Here's a short video I found of what flap is broken

http://www.zhpmafia.com/forums/showt...am-not-working


This is not my car tho
Appreciate 0
      11-02-2015, 02:19 AM   #24
dreamliner12
Enlisted Member
0
Rep
34
Posts

Drives: 2007 335xi
Join Date: Oct 2014
Location: San Francisco

iTrader: (0)

Did anybody get to the bottom of this? I'm having the exact same issue with my 2007 335xi. There is no bad light bulb light on the dash, my high beams just won't stay on for more than a second or two. The lows work correctly.
Appreciate 0
      12-24-2015, 01:55 PM   #25
Motorsport.Nick
Captain
Motorsport.Nick's Avatar
United_States
38
Rep
623
Posts

Drives: E34 M5
Join Date: Oct 2010
Location: Portland

iTrader: (0)

Bump-

I've been having the same issue. I believe there might be a correlation between hitting bumps and it engaging/disengaging the high beam. I don't use my high beams very much, but Id like to figure this out!
__________________
Nick @Restoration_Motorsport
Appreciate 0
      12-24-2015, 10:05 PM   #26
Dtype
First Lieutenant
Portugal
10
Rep
362
Posts

Drives: BMW E91 320d 2007
Join Date: Aug 2013
Location: Lisbon

iTrader: (0)

I have the same issue since ever on
My 07 e91. On my case it seem to be worst with the cold weather like the OP problem. I already change my light module (frm) from frm1 to frm3 (for other reason) and this problem almost had gone, but sometimes I get the flickering or in worst case, my High beams turning off. I will change my headlights from pre-lci to lci (both xenons) and will check it if the problem disappear.
Appreciate 0
      04-29-2016, 08:25 PM   #27
iwiereng
Registered
0
Rep
1
Posts

Drives: BMW 320i E90 2007
Join Date: Apr 2016
Location: Hobart, Tasmania, Australia

iTrader: (0)

Headlight high beams not working

I've been following this problem since yesterday because I have the same problem. My mechanic has suggested that it's a faulty FRM Module costing $AUD1000 just for the part. High beam does come on if I hold the stalk towards me, but not when I push away. Both ways shows a blue light on the dashboard. My mechanic "reprogrammed the FRM Module but when tested, it worked okay for a short period of time and then reverted to not functioning correctly".
Appreciate 0
      04-29-2016, 11:35 PM   #28
Eddien123
Lieutenant Colonel
United_States
376
Rep
1,788
Posts

Drives: E90
Join Date: May 2013
Location: New Jersey

iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by RedSled
do you have automatic high beams?
Does any pre lci?
Appreciate 0
      02-18-2018, 07:12 PM   #29
Wag-on
Registered
0
Rep
1
Posts

Drives: 2008 e91 328i 6MT Sport
Join Date: Jan 2018
Location: Sussex County NJ

iTrader: (0)

Same issue - Cause?

Have the same issue in my 2008 E91 328i. After much research this is the only post I can find that had the same issues and I Did. Any cause/fix found?
Appreciate 0
Reply

Bookmarks

Tags
325i, bmw, e90, headlights, xenon

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -4. The time now is 09:24 AM.




e90post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST