Tirerack
Use the following links to go directly to useful tirerack winter items: Tirerack Winter Tires. Gary's Winter Tire FAQ.
Using the links directly supports E90Post with tirerack sales commision!

  E90Post
 


TireRack

   PLEASE HELP SUPPORT E90POST BY DOING YOUR TIRERACK SHOPPING FROM THIS BANNER, THANKS!
 
BMW 3-Series (E90 E92) Forum > E90 / E92 / E93 3-series Technical Forums > Wheels and Tires Forum Sponsored by The Tire Rack > HELP! strange tire warning issues



Wheels and Tires forum Sponsored by The Tire Rack
Please help to directly support e90post by doing your tirerack shopping from the above link. For every sale made through the link, e90post gets sponsor support to keep the site alive. Disclaimer

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      12-10-2007, 01:08 AM   #1
jp335i
First Lieutenant
17
Rep
380
Posts

 
Drives: 2013 M3 DCT
Join Date: Sep 2006
Location: Atlanta GA

iTrader: (3)

HELP! strange tire warning issues

So I have had several low tire warnings in the past year or so with all the nails and screws I am lucky enought to find so I am no stranger to the low tire warning.

However, since this weekend everytime I get in the car the tire warning flashes at me a few times and then stays on. I can not reset as usual... If I go the the reset screen I am not able to check the box as I used to and then is just kicks me back out to the top level of the menu.

I umplugd the bettery for an hour or so but that did not do anything either.

Any ideas?

Anyone know what the flashing would indicate?

I am wondering if I have a developed a bad sensor or something.
Appreciate 0
      12-10-2007, 01:18 AM   #2
NPDAN
Colonel
NPDAN's Avatar
31
Rep
2,570
Posts

 
Drives: AW DCT M3
Join Date: Feb 2007
Location: So.Cal

iTrader: (7)

Garage List
2008 E92 M3  [4.00]
07' E92 335i  [0.00]
Send a message via AIM to NPDAN
very well could be the sensor.... It would normally reset after disconnecting the battery like you said...
__________________
Appreciate 0
      12-10-2007, 01:22 AM   #3
jp335i
First Lieutenant
17
Rep
380
Posts

 
Drives: 2013 M3 DCT
Join Date: Sep 2006
Location: Atlanta GA

iTrader: (3)

Quote:
Originally Posted by NPDAN View Post
very well could be the sensor.... It would normally reset after disconnecting the battery like you said...

yeah... thats what I'm afraid of.
Appreciate 0
      12-10-2007, 02:46 AM   #4
NPDAN
Colonel
NPDAN's Avatar
31
Rep
2,570
Posts

 
Drives: AW DCT M3
Join Date: Feb 2007
Location: So.Cal

iTrader: (7)

Garage List
2008 E92 M3  [4.00]
07' E92 335i  [0.00]
Send a message via AIM to NPDAN
You also could have just knocked something loose...
__________________
Appreciate 0
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 03:59 PM.




e90post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST