E90Post
 


GetBMWParts
 
BMW 3-Series (E90 E92) Forum > BIMMERPOST Universal Forums > Off-Topic Discussions Board > bimmerforums?



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      02-21-2006, 01:35 AM   #1
Romulus
Private First Class
 
Drives: 05 M3
Join Date: Jan 2006
Location: Charleston, SC

Posts: 171
iTrader: (0)

bimmerforums?

does the page load normally for anyone else? www.bimmerforums.com

I was browsing a while ago and when I went back to the main page just now, all that is displayed is "It works!"

Is the site up and down for maintenance or did I get banned or something?

Romulus is offline  
0
Reply With Quote
      02-21-2006, 03:45 AM   #2
f ll th bl nks
Registered
 
Drives: K
Join Date: Feb 2006
Location: California

Posts: 2
iTrader: (0)

Somebody asked about that last night in the OT.
You're permanently banned






Jk, It's just maintenance
You can get to the forum if you skip the main page
http://forums.bimmerforums.com/forum/index.php
f ll th bl nks is offline  
0
Reply With Quote
      02-21-2006, 03:55 AM   #3
shragon
Moderator
 
shragon's Avatar
 
Drives: 2006 325i SG Sedan
Join Date: Oct 2005
Location: Bay Area, CA

Posts: 27,450
iTrader: (7)

works fine for me.
__________________
shragon is offline   No_Country
0
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 04:56 PM.




e90post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST