E90Post
 


GetBMWParts
 
BMW 3-Series (E90 E92) Forum > E90 / E92 / E93 3-series Technical Forums > AUDIO/VIDEO + BLUETOOTH + Electronics/Alarm/Software > No sound!



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      10-02-2012, 04:24 PM   #1
Mikey335
Private
0
Rep
73
Posts

 
Drives: 2008 335i e90
Join Date: Feb 2012
Location: Harrisburg, Pennsylvania

iTrader: (0)

No sound!

Sorry for the new post similar but not the same as other.


2008 e90 335 with 7logic.

I've never had issues with no sound before today. My radio was playing just fine when I got out of my car. When I got back in and turned it on there was no chime or anything. Well I started driving and realized I had no sound. My controls all worked fine but nothing I did could get me sound. So I pulled over and shut my car off and then turned it back on and still no sound. When I got home and opened my car door it started chiming and the radio kicked on right away.

Think I possibly have a loose wire that was shorting out in one of my door speakers? I closed and opened the door a dozen times or so and I couldn't duplicate the problem.
Appreciate 0
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:05 PM.




e90post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST