Supreme Power Parts
BMW 3-Series (E90 E92) Forum > E90 / E92 / E93 3-series Technical Forums > AUDIO/VIDEO + BLUETOOTH + Electronics/Alarm/Software > Radio Signal & Window Tint

Thread Tools Search this Thread
      02-23-2010, 08:21 AM   #1
New Member

Drives: BMW 335I
Join Date: Feb 2010
Location: Fort Myers, FL

iTrader: (0)

Send a message via AIM to space227
Radio Signal & Window Tint

I recently had my 07 335I tinted using LLUMAR Tint. When I was driving this morning I turned on my rear defroster and the radio signal went and all I was getting was static. When I turned off the rear defroster I was able to get radio again. It mainly cut out anything below the 100's but even those had static..

Has anyone else ran into this issue? I had a bad feeling it is going to be related to the Tint. When I asked about tinting from BMW they gave me a guys name, when I called him he said I had to use a special carbon tinting because it was BMW & their systems. However he wanted 299 to tint the car, so I took it to the dealer we use for our fleet cars that does a GREAT job and they do BMW's all the time ....

Appreciate 0


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 08:59 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST