E90Post
 


ECS BMW
 
BMW 3-Series (E90 E92) Forum > E90 / E92 / E93 3-series Technical Forums > AUDIO/VIDEO + BLUETOOTH + Electronics/Alarm/Software > Voice command button



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      08-19-2005, 02:06 AM   #1
747
New Member
 
Drives: BMW325i AT
Join Date: Aug 2005
Location: South Africa

Posts: 12
iTrader: (0)

Voice command button

Hi

Do any of you have an intermittent problem with activation of the voice command button fo rthe phone?

Mine seems to stop working for a while and when you switch off the car for a while, restart, it seems to work again?


????????
747 is offline  
0
Reply With Quote
      08-19-2005, 07:01 AM   #2
06graphite
Second Lieutenant
 
06graphite's Avatar
 
Drives: '07 328xi Coupe
Join Date: Aug 2005
Location: Plainville, MA

Posts: 226
iTrader: (0)

it sounds like the car and the phone might not always be re-establishing the connection. This happens to me once in a while...

I've got a non-idrive 325 and a Motorola Razr.... U?
06graphite is offline   United_States
0
Reply With Quote
      08-19-2005, 07:50 AM   #3
747
New Member
 
Drives: BMW325i AT
Join Date: Aug 2005
Location: South Africa

Posts: 12
iTrader: (0)

The phone seems to be connected. Even when the phone is not connected the voice button should work, but it does not sometimes.
747 is offline  
0
Reply With Quote
      08-19-2005, 07:51 AM   #4
scottz5
Lieutenant Colonel
 
Drives: 13 F10 535xi & 11.75 E93 M3
Join Date: May 2005
Location: Earth

Posts: 1,707
iTrader: (0)

mine always works
__________________
13 F10 535xi JB/B working on it
11.75 E93 M3 MR/Black Stock (wifey)
11 F10 535i AW/CB Mods Gone
scottz5 is offline  
0
Reply With Quote
      08-19-2005, 09:11 AM   #5
ward
Major General
 
Drives: F
Join Date: May 2005
Location: T

Posts: 6,162
iTrader: (0)

mine always works too,

it just yells at me if the phone's not available

"FUNCTION NOT AVAILABLE AT THIS TIME"
ward is offline  
0
Reply With Quote
      08-19-2005, 06:22 PM   #6
AlpinE90
New Member
 
Drives: E90 Alpine White
Join Date: Aug 2005
Location: Southern CA

Posts: 29
iTrader: (0)

i had a problem when my phone (BlackBerry 7100t) was "locked"... Trying to dial, etc. would result in "Function Not Available"... or worse... a iDrive "hang"... It reset when I dialed successfully from the phone...
__________________
E90 330i / Alpine White / Nav / Premium Package / Sport Package / 6 Speed Manual
AlpinE90 is offline  
0
Reply With Quote
      01-11-2006, 08:58 AM   #7
whiteas
Registered
 
Drives: 320I AT
Join Date: Sep 2005
Location: South Africa

Posts: 1
iTrader: (0)

I have the same problem with the voice command button. Also in South Africa! My phone is a Siemens S65.
whiteas is offline  
0
Reply With Quote
      01-11-2006, 09:05 AM   #8
RD Sport
Freude am Fahren
 
Drives: from Deutchland
Join Date: Sep 2005
Location: RASKH

Posts: 2,175
iTrader: (0)

Sorry to interrupt.

I would like to ask which option do we need to have if we wanted the voice command function? Also, does the voice command function link with the Audio system so we can select CD by voice?

Thanks.
RD Sport is offline  
0
Reply With Quote
      01-11-2006, 09:29 AM   #9
tonyobrien
Second Lieutenant
 
tonyobrien's Avatar
 
Drives: 320d SE
Join Date: Jul 2005
Location: Cork, Ireland

Posts: 267
iTrader: (0)

Garage List
Mine works everytime. I only have Bluetooth (no iDrive, so I don't get voice commands for anything except dialling etc.). The phone is a Sony Ericsson K750i which seems to work very well with the car.
__________________
320d | 6sp Man | Sapphire Black | Beige/Dakota Leather/Burl Walnut | Sunroof | Comfort Access | PDC Front & Rear | Cruise | Adaptive Xenons | Sports Seats | Heated Seats | Hi-Fi Sound | Bluetooth | Style 158 Alloys | Chrome Grill | Chrome Window Trim | Split Folding Armrest | Dual Zone Climate Control | LEDs on Door Handles | Through Loading System | Power Folding Mirrors | Rain Sensor | Auto-dimming centre and side mirrors | Sports Steering Wheel | Rear Side Blinds | Smokers Package DELETED | Belkin iPod Charger (Black) & Sound Professionals 8" Aux Cable | Sony Ericsson K750i | iPod Nano
tonyobrien is offline   Ireland
0
Reply With Quote
      01-11-2006, 02:02 PM   #10
RustyR
Enlisted Member
 
RustyR's Avatar
 
Drives: E90 2009 323i
Join Date: Jan 2006
Location: Cape Town,South Africa

Posts: 45
iTrader: (0)

I have no problems with voice commands to my cell other than the rare occation my phone doesn't pair the first time I start the car. All the voice commands work perfectly including name dialing
RustyR is offline   South Africa
0
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 06:49 AM.




e90post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST