E90Post
 


European Auto Source
 
BMW 3-Series (E90 E92) Forum > BMW E90/E92/E93 3-series General Forums > General E90 Sedan / E91 Wagon / E92 Coupe / E93 Cabrio > Vacuum Reservoir problem



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      07-02-2010, 12:59 PM   #1
saeyedoc
Lieutenant
14
Rep
540
Posts

 
Drives: 2012 Cayman S, 2012 Panamera
Join Date: Jun 2010
Location: San Antonio, TX

iTrader: (0)

Vacuum Reservoir problem

Anyone have any experience with that?

Problems first started with long morning cranks, eventually went into limp mode.
They initially just did a software update, went back into limp mode on the way home from the dealer, they finally caved and replaced the HPFP and some kind of reservoir.

Invoice shows: RMFD High-pressure pump, numbers end in 933; Replaced both pressure converters for exhaust turbos, remove and install pressure accumulator, vacum tank. Comments stated one vacuum reservoir leaking and both valves (EPDWS) that control vacuum not working.

Had the car for a week, went back into limp mode. SA just called, said it's throwing the same codes pointing to this vacuum resorvoir and are now waiting for the BMW engineers to figure out what to do now. Told me they've already replaced all parts relating to the original malfunction codes.

Any ideas?
Appreciate 0
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:34 AM.




e90post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST