E90Post
 


 
BMW 3-Series (E90 E92) Forum > E90 / E92 / E93 3-series Technical Forums > ConnectedDrive / I-Drive / Navigation Related Discussion > iDrive Navigation error everytime at startup



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      04-21-2010, 10:32 AM   #1
Sigcool
New Member
0
Rep
6
Posts

Drives: 2010 335i xdrive
Join Date: Apr 2010
Location: CO

iTrader: (0)

iDrive Navigation error everytime at startup

I get this error: address not found in navigation data
every time I start the car, and I have to hit ok. New 2010 335i. No other info so I don't know what address it's referring to. Anyone else ever see this error? Should I just take it into the dealer?
Appreciate 0
      04-21-2010, 11:24 AM   #2
MB330
Major
MB330's Avatar
United_States
15
Rep
1,346
Posts

Drives: 330i
Join Date: Oct 2005
Location: Los Angeles, CA

iTrader: (0)

Garage List
2006 E90 330i  [5.00]
2013 F30 320i  [0.00]
Quote:
Originally Posted by Sigcool View Post
I get this error: address not found in navigation data
every time I start the car, and I have to hit ok. New 2010 335i. No other info so I don't know what address it's referring to. Anyone else ever see this error? Should I just take it into the dealer?
Have you enter "Home" address?
Take to your dealer - let them fixed.
__________________
'06 330i Monaco Blue/Gray/Walnut/ZPP/Navi/CA/AT -->ED 2006
'13 320i Alpine White/Black/AT
Appreciate 0
      04-21-2010, 07:41 PM   #3
Sigcool
New Member
0
Rep
6
Posts

Drives: 2010 335i xdrive
Join Date: Apr 2010
Location: CO

iTrader: (0)

I found the problem. This car was picked up in Munich and it had a Munich destination, but now it's in the states with an NA map. Once I cleared out that destination it was happy.
Appreciate 0
      04-21-2010, 07:46 PM   #4
IN54NITY
Major nutz
IN54NITY's Avatar
United_States
16
Rep
1,415
Posts

Drives: '09 n54 e92xi, 6mt, kw v3
Join Date: Sep 2009
Location: Colorado, USA

iTrader: (0)

Garage List
2009 335xi  [4.22]
Shame on your dealer for not checking this. I used Murray, they double checked ~everything~ with the car and their delivery of the car was perfect.
Appreciate 0
      04-22-2010, 12:15 AM   #5
Sucka4BMW
New Member
0
Rep
11
Posts

Drives: car
Join Date: Apr 2010
Location: earth

iTrader: (0)

weird...
Appreciate 0
      09-24-2010, 01:11 PM   #6
matts335
Private First Class
3
Rep
159
Posts

Drives: 335ixdrive
Join Date: Jan 2009
Location: virginia

iTrader: (0)

This has happened to my car. All of sudden i'm getting that same error. I have no idea what is causing it. I certainly don't have a munich destination in there.
Appreciate 0
      09-24-2010, 01:18 PM   #7
m_thompson
Major
m_thompson's Avatar
United_States
15
Rep
1,159
Posts

Drives: M-Sport 128i, 328xi, 3.0CS
Join Date: Jun 2008
Location: New England, USA

iTrader: (0)

Garage List
2009 128i  [0.00]
1972 3.0CS  [5.00]
Quote:
Originally Posted by Sigcool View Post
I found the problem. This car was picked up in Munich and it had a Munich destination, but now it's in the states with an NA map. Once I cleared out that destination it was happy.
Mine still has the German ED destinations and routes and doesn't complain.
__________________
'09 128i - Black Sapphire Metallic\Coral Red\Glacier Silver\N51 DISA\6MT\Navigation\Premium\M-Sport\Heated seats\Xenon Headlights\iPod\Smartphone\Euro Delivery

Appreciate 0
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 01:46 AM.




e90post
e90post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST