E90Post
 


European Auto Source
 
BMW 3-Series (E90 E92) Forum > E90 / E92 / E93 3-series Technical Forums > AUDIO/VIDEO + BLUETOOTH + Electronics/Alarm/Software > Climate Control stopped lighting up/responding



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      12-05-2013, 12:39 AM   #1
ericruiz911
0
Captain
 
ericruiz911's Avatar
 
Drives: 2014 Chevy Silverado
Join Date: May 2012
Location: MIAMI, FL

Posts: 663
iTrader: (1)

Climate Control stopped lighting up/responding

Hopefully someone can shed some light on this but it appears to me that the climate control module croaked. Stopped responding/lighting up out of nowhere. Recirc button on the steering no longer turns the ac on which I feel is due to the failed module. Checked fuse and it looks fine. Anyone have any input? I'm a bit stumped.
ericruiz911 is offline   United_States
Appreciate 0
Reply With Quote
      12-05-2013, 01:10 AM   #2
ctuna
0
Brigadier General
 
Drives: 325xi 06 wagon MT
Join Date: Jan 2010
Location: Santa Cruz, Ca

Posts: 4,287
iTrader: (0)

Try pressing the + fan button(turning the fan up)
or rotating one of the heater controls.
You can turn the heater control completely off by turning the fan
down all the way.(which means all the display lights on the panel are off)
I thought I had broke my heater controls when I disconnected the
battery and it looked dead turning up the fan brought it back .
It works that way, I sometimes turn it off if the inside temp is right.

Last edited by ctuna; 12-05-2013 at 01:44 AM.
ctuna is offline  
Appreciate 0
Reply With Quote
      12-05-2013, 12:12 PM   #3
ericruiz911
0
Captain
 
ericruiz911's Avatar
 
Drives: 2014 Chevy Silverado
Join Date: May 2012
Location: MIAMI, FL

Posts: 663
iTrader: (1)

Quote:
Originally Posted by ctuna
Try pressing the + fan button(turning the fan up)
or rotating one of the heater controls.
You can turn the heater control completely off by turning the fan
down all the way.(which means all the display lights on the panel are off)
I thought I had broke my heater controls when I disconnected the
battery and it looked dead turning up the fan brought it back .
It works that way, I sometimes turn it off if the inside temp is right.
Tried and nothing. While module is still down.
ericruiz911 is offline   United_States
Appreciate 0
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 10:01 PM.




e90post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST