E90Post
 


TNT Racewerks
 
BMW 3-Series (E90 E92) Forum > E90 / E92 / E93 3-series Technical Forums > AUDIO/VIDEO + BLUETOOTH + Electronics/Alarm/Software > Horn Issues / always on



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      12-11-2014, 12:14 AM   #1
I35it
all day
I35it's Avatar
United_States
17
Rep
1,068
Posts

Drives: 2012 135i
Join Date: Jul 2012
Location: San Antonio, TX

iTrader: (7)

Garage List
2009 VW GTI  [0.00]
2012 135i  [0.00]
Horn Issues / always on

Well I installed my Performance wheel and then had 2 issues;

1. My horn would blast when I would turn the car on.
- my lazy fix was to pull the fuse so I can still track my car.

2. My airbag light went on.
- not to worried as I have aftermarket seats and had my airbags coded out.


I thought maybe I disconnected the wrong cables when i did the switch on my V2 electronic wheel but I checked the wires and I dont see any issues. I went back to my normal wheel and reconnected everything and yes at first I didn't clock my steering wheel correctly but I fixed that. But I still have the same issues with everything put back.
Appreciate 0
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:07 PM.




e90post
e90post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST