E90Post
 


 
BMW 3-Series (E90 E92) Forum > E90 / E92 / E93 3-series Technical Forums > AUDIO/VIDEO + BLUETOOTH + Electronics/Alarm/Software > BMW Professional HU display failing?



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      01-05-2011, 10:10 PM   #1
-andrew-
Private
 
-andrew-'s Avatar
 
Drives: '07 E90 328i Sport - '66 Saab
Join Date: Sep 2010
Location: Montvale, NJ

Posts: 88
iTrader: (2)

Garage List
2007 BMW 328i  [0.00]
1966 Saab 95  [0.00]
BMW Professional HU display failing?

Before I picked up my CPO 328i (w/o iDrive) in September, I noticed a row of pixels in the HU were out, right thru the middle of the display .. I pointed it out to my salesman and the dealer replaced the HU before I took delivery. Now a few months later, I get into the car and it's happened again, this time the very bottom row is out.

Can anyone yield a guess as to what might have happened? Think it's a fluke, or could there be something bigger wrong?
-andrew- is offline   United Kingdom
0
Reply With Quote
      01-06-2011, 12:02 AM   #2
ergoyo
First Lieutenant
 
ergoyo's Avatar
 
Drives: e70 x5d
Join Date: Jun 2010
Location: Miami

Posts: 341
iTrader: (5)

I have no idea, but i do have a like new Prof HU laying around in case you're interested...
ergoyo is offline  
0
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 07:03 AM.




e90post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST