E90Post
 


PYSPEED
 
BMW 3-Series (E90 E92) Forum > E90 / E92 / E93 3-series Technical Forums > Cosmetic and Lighting Modifications (exterior/interior) > Just installed Lux 5.1. Now have some questions.



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      03-24-2011, 08:39 AM   #23
rubdom
Private First Class
 
Drives: 08 E90 AW
Join Date: Feb 2010
Location: San Antonio

Posts: 117
iTrader: (2)

Quote:
Originally Posted by bmerxix View Post
did you have any problem installing? e.i error codes? or was its a straight pnp?
The install sucked. You have to get to the ECU box and that sucks but once I installed I had no problems. Once in a while I would get a parking lamp error when the headlights would go from off to on automatically but it would go away after a few seconds. I found out what this likely was when I removed the harness and saw that I had pinched the wire and it had stripped away a little of the wire and was probably causing the error.
Coding is much much easier and there are so many other things you can do but if you have an older car it may not work.
rubdom is offline  
0
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
daeos, lux, lux 5.1

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 10:14 AM.




e90post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST